Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 26, 2009 wszystkim Annom, Aniom, Ankom i Anulkom moc buziaków :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natalia 19_ Napisano Lipiec 26, 2009 a jutro moje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
palec grzebalec. 0 Napisano Lipiec 26, 2009 To ty nie masz na imię Lusesita? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 26, 2009 no niestety :O żałuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enamorada 0 Napisano Lipiec 26, 2009 Wszystkiego najlepszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiertara II Napisano Lipiec 26, 2009 ehh niech ci bedzie. :p wszystkiego naj naj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perła. 0 Napisano Lipiec 26, 2009 Dużo szczęścia. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 26, 2009 dziękuję kochani ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fatbird33 0 Napisano Lipiec 26, 2009 wszystkiego naj luśka a jak już będziesz pijana po wieczornej imprezce to przyjdź tu i http://i.wp.pl/a/f/jpeg/22612/09705166.jpeg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dupcia marzenie 0 Napisano Lipiec 26, 2009 wszystkiego naj..!! ja dzis tez mam imieniny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 26, 2009 :D najlepszym prezentem dla mnie jest fakt iż będzie czterotygodniowa przerwa w formule 1 bo tam, gdzie jadę się wakacjować tv polsat nie odbiera :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krowiasta Napisano Lipiec 26, 2009 wszystkiego naj ;) dla Anny od Anny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anki to równe laski Napisano Lipiec 26, 2009 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliwka w kompocie_ 0 Napisano Lipiec 26, 2009 Wszystkiego najlepszego :) Ty dla mnie możesz złożyć jutro :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najlepszego .... Napisano Lipiec 26, 2009 dla Ciebie ja rowniez dzieckuje za zyczenia;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anki i Hanki to wredne baby Napisano Lipiec 26, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przedłurzacz orgazmów 0 Napisano Lipiec 26, 2009 Niech Ci sie spełnią wszystkie marzenia te oficjalne ale i te najbardziej skryte przechowywane gdzieś głeboko najczęściej pod koldrą snu ale takze te pod cienka materia nocnej koszulki :) wszystkiego najlepszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Lipiec 26, 2009 lusia wszystkiego naj ja mialam 2 dni temu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Lipiec 26, 2009 Luśka dziękuję i wzajemnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asfasfqwrfq3 Napisano Lipiec 26, 2009 wszystkiego najlepszego śliwka w kompocie_-----SUPER MAKIJAŻ :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Lipiec 26, 2009 Lusesita najlepszego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość musztarda Napisano Lipiec 26, 2009 I ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I CO NAWET CIE NA CUKIERKI Napisano Lipiec 26, 2009 NIE STAC , ZEBY NAS POCZESTOWAC ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliwka w kompocie_ 0 Napisano Lipiec 26, 2009 asfasfqwrfq3 -> dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SCANDALIEROS 0 Napisano Lipiec 26, 2009 W dniu Twego patrona , wejdz na swinie i trzymaj sie ogona ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ale jestes chytra Napisano Lipiec 26, 2009 zadnych cukierkow nie masz ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliwka w kompocie_ 0 Napisano Lipiec 26, 2009 moja mama też ma dziś imieniny, więc ja Ci wybaczę brak cukierków, gdyż już się najadłam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jelito Napisano Lipiec 26, 2009 Bujaj wory !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 26, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i co sie malpo smiejesz Napisano Lipiec 26, 2009 polej ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach