Gość grfdewq Napisano Lipiec 26, 2009 mój problem jest taki mam na drugie imię Anna czy związku z tym jak także mam obchodzić imieniny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 26, 2009 no to polewam :D a śledzia chcesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przedłurzacz orgazmów 0 Napisano Lipiec 26, 2009 sledzia z cebulka i łososia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
littlesensitive 0 Napisano Lipiec 26, 2009 imieniny to chyba na wsi obchodza, nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nińsky 0 Napisano Lipiec 26, 2009 Zdrowia, szczęścia, pomyślności, marzeń spełnienia, ewentualnie złotej rybki złowienia, która spełni trzy życzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 26, 2009 imieniny obchodzi się w Polsce gromadnie ;) może być i łosoś w śmietanie lub bigos :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach