Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małamalutka

sperma- pranie?

Polecane posty

Gość małamalutka

heeej. mam pytanie i potrzebuję dość szubkiej odpowiedzi, zanim mama wróci z pracy :P mianowicie wczoraj pieściłam się z moim chlopakiem i niestety on nie zdążył mi powiedzieć, że zaraz dojdzie. w efekcie ja mam całe spodnia w spermie. doszłam już do wniosku, że normalne pranie niewiele dało, wiec macie może jakieś triki, jak sprać to z jeansu?

Gość badz twarda nie daj sie
chyba jestes dzieciakiem wiesz co to jest sperma?

Gość taki tam gościu
jakto zwykłe pranie nic nie dało? sperma to nie farba, to zwykłe białko. Wrzucisz do pralki na 30 minut to się wypierze.

Gość no wlasnie ...
a moze jej men jest obcym i strzela kwasem :)

Gość Zbysiulek
A jeszcze w spermie powinny się znaleźć plemniki. :)

Gość Mirek__
Vanish

Gość CheNelly666
no nie wiem xD primo - chłopak jakis dziwny :P bo nawet z szacunku powinien ci powiedzieć... albo chyba ze ma problemy i za szybko dochodzi :P secundo - nie wiem co za spermę on ma xD bo powinno nawet od zwykłej wody zejść terzo - możesz mamie powiedziec że ci się sok, ketchup, cokolwiek wylało ;] poza tym moja mam nie pyta mnie o każda plamę na moich ciuchach xD >.

Sperma, jak sperma. Gorzej doprać plamy po płynie ją poprzedzającym. I w brew pozorom nie jest to taki proste a z kosmosu nie pochodzę. Mam sporo ciuchów przeznaczonych już przez te plamy na tzw. \"domowe\".

Gość małamalutka
o, to może faktycznie nie sperma tylko to o czym mówi one24eg. czyli się nic nie da? vanisha nie mam, użyłam jakiegoś takiego podobnego, ale nadal jest ślad, że coś było. moja mama jest strasznie konserwatywna i nie przejdzie plama w "tym" miejscu bez całej dyskusji. a chłopak nigdy tak nie robi, zawsze mówi i robi tak, by nie na mnie. ale tym razem poszło za szybko i ani ja ani on się nie spodziewaliśmy, he, wiem jak to brzmi ale nie wiem jak to inaczej napisać :)

Gość dizaster
może długo pościł.

Gość administrator forum
Uprasza się o bardziej stonowane wypowiedzi niż te powyżej.

Gość administrator forum
bo zaraz narobie Wam niezniszczalnych plam moim super intergalaktycznym sprzetem i juz nawet Zygmunt Chajzer i Vizir nie pomoga :classic_cool:

Gość powiem_jedno
powiem jedno: megaściema, że nie wiedział, że dochodzi ! widac ma cie za idiotke, a ty to lykasz, wiec moze sie nie myli...:)

Gość Loloja
"zanim mama wróci z pracy"= toja stara pracuje w niedziele :-O. Widac ze jestescie patologiczna rodzina. Ty nawet prac nie umiesz

Gość Maretynka z Krakowa
ublizam innym w internecie z powodu nieprzepracowanej traumy wynikajacej z bliskiego spotkania z ciasteczkowym potworem :(

Gość Loloja
pracuje jako tirowka na drodze E 385, ale za to niedziele mam zawsze wolne :classic_cool:

Gość no to ty
schodzi bez bólu; mi kiedyś po lodzie nakapało troszkę, nawet nie zauważyłam i później się tłumaczyłam że jogurtem się upaćkałam ;)

Gość małamalutka
bez przesady, ale trzeba wam powiedziec, że miłymi ludźmi jesteście, na prawdę.... po prostu pierwsi do pomocy. jestem z warszawy, jeśli dla którejś/ któregoś wyżej to wiocha to ok. gratuluję. nie wiem skąd wzieliśćie, że cały czas w nich siedzę. ba, nawet napisałam że to jeansy, a nie dres, ale czytanie ze zrozumieniem jednak łatwe nie jest, rozumiem. moja mama pracuje w niedzielę, owszem, wybaczcie.

Gość małamalutka
a jeszcze. "całe spodnie" to przenośnia. czyli znaczenie niedosłowne, jeśli ktoś by nie wiedział. normalne pranie to, niestety, nie pranie w rzece przy użyciu mydła, ale włożenie do pralki na pierwszy z brzegu program bez żadnych bajerów, w normalnej temperaturze. przynajmniej dla mnie to znaczy "normalne pranie". a swoje wspomnienia z dziecinstwa o rzece i mydle zostawcie dla siebie, co?

Gość Wieczorek ze znajomą!
Płynem do naczyń z zimną wodą schodzi idealnie.

Gość sledczy 1111
o, kolejny top odkopany sprzed 2 lat, wyszukany hasłem 'sperma', na pewno czysty przypadek. :classic_cool:

Gość Pani Domu
Z doświadczenia wiem, że w 40 stopniach nasienie się nie dopiera. Zawsze bieliznę mojego narzeczonego piorę w 60 stopniach i schodzi całkowicie. Wyjątkiem są rzeczy, które bardzo chłoną kolory innych tkanin, wtedy w miejscu wcześniejszego zabrudzenia nasieniem mogą pojawić się plamy od barwników z innych ubrań (w przypadku dwóch rzeczy tak się przytrafiło) dlatego należy pamiętać o skrupulatnym sortowaniu kolorystycznym.

Gość Bodyguard
To się wypija a nie!