Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnadobolu

jakie to wszystko niesprawiedliwe

Polecane posty

Gość samotnadobolu

mam 32 lata i nigdy nie mialam faceta. mimo ze do brzydkich nie naleze to faceci nigdy nie interesowali sie moja osoba :-( mam znajoma ktora do ladnych nie nalezy , miala w swoim zyciu (jest kilka lat mlodsza ode mnie) kilku powaznych adoratorow(chyba 6) i wszystkich odepchnela chociaz jak twierdzi to byli fajni faceci

Gość qksnjhb
samotnadobolu, bo ty po prostu wyzej srasz niz dupe masz i to byłoby na tyle

Gość qksnjhb
Mam kolezanke która uwaza sie za ksiezniczke,ani ładna,ani zgrabna,ani madra.I co,w wieku 43 lat jest samotna,bo po prostu wyzej sra niz dupe ma.

Gość samotnadobolu
nie uwazam sie za pieknosc, jestem osoba skromna wiec nie wiem po co te niemile komentarze

Gość qksnjhb
samotnadobolu ogolnie to ty na pewno nie jestes piekna,ale ogolnie to ty myslisz,ze jestes taka fajna i żaden facet nie jest ciebie godny. Ty po prostu swoja postwa,zachowaniem odstraszasz mezczyzn.

Gość facet co lubi ...
Ja mam 26 lat i nigdy nie miałem faceta i na razie nie zamierzam mieć :classic_cool:

Gość samotnadobolu
qksnjhb---- nie znasz mnie wiec jak mozesz wydawac takie opinie? jestem osoba skromna, nigdy sie nie wywyzszam. nie uwazam sie za pieknosc. napisalam ze do brzydkich nie naleze a takie zdanie mam na swoj temat bo takie opinie slysze od innych

Gość facet co lubi ...
Może jeszcze spotkasz "jedynego" jak to mawiają trafi kosa na kamień. Ja też nie mam szczęścia w miłości ale przestałem się tym przejmować :)

Gość qksnjhb
scarlet1976 w dzisiejszych czasach mozna szybciej kogos poznac ,bo istnieje internet i nawet osoba ktora nigdzie nie wychodzi moze poznac kogos.Ryzyko jest takei samo jak przy poznawaniu kogos w realu,np.w knajpce.Tylko,ze trzeba byc osoba ktora ludzi ni odpycha,ale przyciaga.Nie trzeba sie wywyzszac.

Gość samotnadobolu
tak teraz mam malo okazji zeby kogos poznac. no ale kurcze wczesniej chodzilam do szkoly, na studia wiec jakis tam okazje byly. ta moja znajoma nie nalezy do super rozrywkowych osob wiec tych okazji tez nie miala duzo. i mimo ze jest taka niedostepna to miala kilku adoratorow ktorzy usilowali ja zdobyc

Gość samotnadobolu
qksnjhb--- a czy ja sie wywyzszam? czytaj ze zrozumieniem. tak istnieje net ale tez ktos musi sie chciec ze mna spotkac. faceci nawet na jakies delikatne zaczepki nie reaguja

Gość qksnjhb
samotnadobolu0wiesz,moja kolezanka tez jest skromna,ogolnei nie wywyzsza sie,bo nei mowi źle o ludziach etc.Tylko po prostu ona ma w sobie cos takiego,ze facetow odpycha.Faceci wyczuwaja tej jej wyzszosc,wyczuwaja,ze ona szuka ksiecia z bajki. Kobieto Ty jestes taka sama.Szukasz ksiecia.

teraz sezon urlopowo- wakacyjny wyjazdowy, to moze ci sie uda kogoś fajnego poznać:)A tak z innej strony to faceci maja chyba jakieś wygórowane wymagania, przynajmniej ja to tak odebrałam jak byłam na etapie ze chcę kogoś poznać/jestem sama/, nie wiem o co kaman , nie jestem super piekna ale ten nie jaka s beznadziejna , mam spokojny charakter, prowadzę normalne zycie i też nie ogarniam do tej pory w czym wówczas tkwił problem...

Gość qksnjhb
samotnadobolu idz do psychologa to on Ci wytłumaczy,z enie trzeba czynami,słowami sie wywyzszac.Po prostu masz w podswiadomosci zakodowane,ze jestes wiecej warta niz jestes i szukasz wartego siebie mezczyzny ,ale ten mezczyzna musi byc"ksieciem"Gdybys była otwara na ludzi,podswiadomie do nich lgneła,nie miałabys takeigo kłopotu jak masz.

Gość samotnadobolu
a poza tym wszyscy tu pisza ze te samotne to wybredne itp no ale kurcze kazdy ma jakies wymagania i nie bedzie z nich rezygnowal tylko dlatego zeby nie byc samotnym. nie toleruje nalogu tytoniowego, alkoholowego, facetow przeklinajacych, brudnych, aroganckich, stosujacych przemoc i tego sie trzymam

Gość qksnjhb
scarlet1976 ja jako kobieta ktora ma juz sporo lat moge z cała odpowiedzialnoscia napisac,ze faceci nei maja az takich wymagan.To kobiety sa bardziej wybredne.

Gość samotnadobolu
jestem przez innych odbierana jako osoba skromna, troche niesmiala wiec nie ma tu mowy o zadnym wywyzaniu sie. na wakacjach juz bylam i nikogo nie poznalam :-( z tym ze faceci maja wymagania to sie zgodze. na sympatii to sami ludzie sukcesu szukajacy ksiezniczki z bajki

Gość qksnjhb
samotnadobolu no to ja ci wspołczuje jezli otaczajacy cie mezczyźni sa arogancy,stosujacy przemoc,brudni.W jakim ty towarzystwie sie obracasz. A poza tym mezczyzna tez potrafi sie maskowac,wiec jak jakis wydaje sie w porzadku,to potem moze sie okazac draniem. A co do nałogu.Ja tez nie cierpie papierosow,ale nigdy nie miałam problemuu z tym abny zapoznac sie z facetem ktory pali.I w 85 % oduczyłam ich palic.

Gość samotnadobolu
musi miec to cos i trudno to zamknac w jakims konkretnym wygladzie.. musi byc przynajmniej mojego wzrostu, lubie gdy ma bujna fryzurke na glowie(ale to nie warunek). oczywiscie powinien pracowac i to chyba nic dziwnego ze mam takie wymaganie. co do zarobkow nie stawiam zadnych warunkow. zreszta oczym tu mowic. przciez mna sie nigdy nikt nie zainteresowal, nikogo nie odrzucilam z powodu wygladu czy ze wzglwdow finansowych

Gość samotnadobolu
ja nie napisalam ze tylko tacy mezczyzni mnie otaczaja. napisalam czego nie cierpie u facetow. niestety na dym tytoniowy jestem uczulona i facet palacy nie wchodzi w gre.

Gość qksnjhb
samotnadobolu gdybys miała 20 lat,to powiedziałabym,ot ,młodziutka dziewczyna ktora jest otwarta na ludzi i znajdzie sobie odpowiednia osobe.Ale Ty,przecie zmozna juz ciebie nazwac osoba dojrzała.Ty szukas zksiecia.I przestan za przeproszeniem chrzanic,ze jestes taka skromna,niesmiała etc.Juz Ci pisałam,ze podswiadomie uwazasz,ze kazdy facet nie jest warty Ciebie,bo Ty jestes we wszyskim lepsza.

Gość qksnjhb
samotnadobolu jest mnostwo mezczyzn ktorzy nie pala.