Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vasabii

mama chlopaka ma imieniny co robic?

Polecane posty

Gość vasabii

Dzisiaj mama mojego chlopaka obchodzi imieniny. Nie wiem jak sie zachowac. Czy zlozyc zyczenia czy cos przyniesc? Jak wy sie zachowujecie w takich sytuacjach? Prosze o odpowiedz

Gość yhyyyymi
ja nienawidze matki mojego chłopaka więc nawet zyczeń nie składam tej wrednej suce :)

Gość najlepiej wjechać z miasta
:D

Gość moja rada jest taka
Kupić kwiatka i złożyć życzenia. Dobrze to będzie o Tobie świadczyło.

Gość senniczek
jeśli idziesz do niego do domu, to kup tylko kwiaty i złóż życzenia - to proste:)

Gość vasabii
Eh ale ja lubie mame mojego chlopaka i ona mnie tez. Tylko ze ona chyba nie robi tych imienin (sama nie wiem). No ale zyczenia chyba wypada zlozyc jak myslicie?

Gość jak mama mojego
chlopaka miała imieniny to poprostu kupilam bukiecik złozyłam zyczenia posiedzialam chwilke z rodzina chlopaka,goscmi i wszystko bylo ok;)

Gość senniczek
koniecznie złóż życzenia i daj jej chociaż 1 różę symbolicznie - kobiety przeciez kochają kwiaty

Gość vasabii
Ale ona nie obchodzi imienim. Bo miala jechac do wujka czy kogos tam na grila i tam by obchodzila. A ze pogoda nie dopisuje to chyba nie jedzie. Wiec imienim nie robi. Urodziny to obchodzi. A na imieniny to nie wiem czy nawet moj chlopak jej prezent daje..

Gość senniczek
to bedzie swiadczyc o twojej kulturze, to ze nie wyprawia nie obliguje cie do tego zeby udawac ze ich nie ma:O złoż zyczenia i kup 1 kwiatka i juz nie główkuj wiecej na ten temat bo sparawa jest prosta jak prosta i stosowna jest moja rada

Gość jak mojego
oh nie wne bedzie dobrze wygladalo jak dasz jej tego kwiatka i powiesz kilka milych słow przeciez to nic wielkiego:)

Gość no skoro maiala
obchodzic imieniny ale pogoda nie dopisala to znaczy ze ma dzis te imieniy ale po prostu nie robi imprezy więc czemu by nie zapunktować. Kup jakąś lilię czy słonecznika, powiedz wszystkiegoi najlepszego i już. Ona powinna zaprosić Cię na ciasto czy coś. Na pewno będzie jej miło.

Gość jak mojego
miałobyc oh nie wazne....

Gość vasabii
No ok dziekuje za porady :**