Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lewa Ada

Objawy ciążowe ? !

Polecane posty

Gość Lewa Ada

Możliwe , że 5 dni przed planowaną datą @ są już objawy ciążowe ? Bóle brzucha , kłucie jajników . Z góry dziękuję za odpowiedź ...

Gość Lewa Ada
Miała tak któraś ?

Gość Lewa Ada
Obudził mnie w nocy ciągł tępy ból brzucha . Ciężko powieć nawet w którym miejscu bolało bo w sumie całe podbrzusze . Zastanawiam się czy to może byc objaw ciązowy

Gość Lewa Ada
Nikt nie wie ?

Gość Jol_852
Wiesz co? Bóle brzucha są normalne dla okresu i kłucie jajników.. bynajmniej w moim przypadku.. raczej nie powinno być to wyznacznikiem ciąży.. Ja się martwię bo 20 dnia cyklu dostałam lekkiego brązowego pamienia, trwało to dwa dni, teraz mam mega gęste białe upławy, o innych objawach nie wspominam bo są na podłożu psychicznym ( tak mi sie zdaję).. test który robiłam 1 dnia spodzieanej @ wyszedł negatywnie, a w poniedziałek idę odebrać wyniki badań krwi.. okres spóźnia mi sie 5 dzień...

Gość sylwunia_
Jol, Czasami plamienia występuja też przy owulacji. Ja tak miałam. Czyli że jeżeli miałaś plamienia w 20 dniu to okres możesz dostać w 34 dniu cyklu. Lewa Ada, Te objawy moga byc na ciążę... ale nie muszą. Wydaje mi się że nie masz wyjścia tylko po prostu poczekać jeszcze te 5 dni. Wiem że ciężko... ale nie warto robić testów wcześniej. Czasem wychodzą pozytywne a potem i tak dostaje się okres i ciąży nie ma (tzw. Ciążą biochemiczna). Możesz też zrobić badanie z krwi ale nie ma co wyrzucać kasy. To tylko 5 dni. Właściwie to możesz spróbować zrobić test już za 4. Jedynym objawem jaki ja miałam był metaliczny posmak w ustach. Reszta była jak na okres.

Gość Jol_852
Każda kobieta inaczej może odczówać i ciążę i dni te przed miesiączką.. ja np zawsze miałam tak tydz wcześniej bóle brzucha, jajników, mdłości nawet, cycki mnie bolały jak nie wiem co.... a teraz? niente od ponad tygodnia.. sutki mnie lekko bolą i ciągnie na dole w brzuchu ale to nie są jakieś bóle... może po prostu okres mi się spóźni... może coś się dzieje... zauważyłąm że coś nie tak więc robię badania... nie ma sensu się zadręczać lepiej poczekać i test zrobić :)

Gość Jol_852
Sylwuń ale miałam już brązowawe plamienia i wiem jak to wygląda, a to było coś innego... było tego bardzo malutko.. była to taka galaretka przezroczysta a w środku takie malutkie brązowawe kosmyczki.. tego było maciupeńko.. od swojej Pani ginekolog dowiedziałam się że albo problemy z progesteronem, albo jajeczki się zagnieżdżało, albo coś innego.. ja się na nic nie nastawiam.. czekam do tego poniedziałku na wyniki badan krwi :)

Gość sylwunia_
Jol, No to rzeczywiście trochę to wygląda jak implantacja... Mam nadzieję że ci się udało:-)

Gość Jol_852
Oj bardzo bym chciała :) Trzymaj kciuki :P :D W poniedziałek wieczorem już wszystko będę wiedziała... cykle mam 28 dniowe.. ostatni @ 24.06.2009 powinnam dostać i wcale się tak nie czuję.. nadzieja jest... :) ja się boję żeby to nie była jakaś anemia itp.. bo przy niej też włosy wypadają, jest się osłabionym.. nie wiem jak z temp bo mam od kilku dni 37,2 wieczorem a rano 36,9.. dzwne to wszystko...