Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witch girl

Jesteś chuda musisz przytyć!!!

Polecane posty

Gość witch girl

Mam 26 lat 175cm wzrostu i 55 kg wagi.Ostatnio znajoma mojej mamy poradziła mi żebym przytyła,bo jestem chuda(sama jest pulchna)Osobiście dla mnie takie zachowanie to brak taktu.Ja bym się nigdy w taki sposób niem zachowała.Na brak apetytu nie narzekam,ale też nie zamierzam nikomu udowadniać co i ile jem...:)

Gość ja mam 179 cm wzrostu
i wazylam do niedawna 58, cala rodzina mojego bylego nazywala mnie anorektyczka, a ja mam po prostu taka przemiane materii, jem duzo:) teraz pozbylam sie bylego, stresow i waze 64:)

No właśnie ja mam dobrą przemianę materii i mogę zjeść co zechcę bez dbania o linię,ale ludzie tego nie potrafią zrozumieć

Gość ja mam 179 cm wzrostu
teraz mi sie chce z tego smiac, ale wtedy wcale nie bylo zabawnie, jak musialam pamietac, zeby po jedzeniu przez jakies 30 minut czy wiecej nie isc bron boze do toalety bo beda podsluchiwac czy wymiotuje:) nieraz sie na grillu opilam piwka czy coli u nich i trzymalam sie dzielnie z pecherzem jak balon:D

Gość jak ja tego nie lubiee
ja przy 165 ważyłam do niedawna 42 kg. Co nie poszłam do lekarza to słyszałam że powinnam iść do psychologa. Jak raz sie do niego poszłam na wizytę (z innym problemem) to wypytywał tylko o to ile jem. Wszystkie rodzinne spotkania to miliony pytań o moją dietę i dziwne komentarze. O grubej osobie nie należy się wypowiadać źle bo to ją obraża ale po chudej to już można jechać w prawo i lewo :o że mi wystają kości, że chłopak sie o mnie obija itd A jem tyle powinnam i to na co mam ochote.

Gość J_LOoooooooooooooooooooooooooo
a ja mam 167 cm i waze 43 kg :) urodziłam 3 dzieci, chciałabym przytyc ale takie ze mnie typ że nie tyję, w sumie to jestem z siebie zadowolona jak widze grubaski ;)

kurczę,jak sob iprzypomnę czasy przez całe liceum i studia ważyłam 44-45 kg przy wzroście 165cm to ludzie właśnie tak reagowali,że jaka jestem chuda,anoreksja i wogóle(nie było mi miło bo strasznie chciałam przytyć) i teraz jak patrzę na zdjęcia ze ślubu to się sobie nie podobam taka chuda byłam,teraz dzięki Bogu udało mi się przytyć te wymarzone 5 kg a nawet więcej i to tylko dlatego,że wyjechałam do Anglii a tam się strasznie tyje(obecnie ważę 52kg),wróciłam do Polski i jest ok,teraz już zaczynam się czasem ograniczać bo oponka mi się zrobiła na brzuchu,heh:D