Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MartitaMJ

PROSTOWANOE WLOSOW

Polecane posty

Zawsze rano prostuje wlosy, wyjde na podworko 20 mini mi sie juz kreca i wogole fuj Znacie jakies kosmetyki utrzymujace efekt prostych wlosow ktore tez np dodatkowo wygladzaja nablyszczaja wlosy???????? Prosze o odppppppppp OStatnio zasrtanawialam sie nad kupnem got2b do oprostowania jest to dobreeee?

Gość
ja nie znalazłam żadnego tak dobrego kosmetyku, ale wiesz co wydaje mi sie ze wina moze lezec w prostowaniu albo w prostownicy, bo jak wyprostuje mi fryzjerka to gładkosc trzyma sie az do nastepnego umycia

Ja używam szamponu i odżywki Gliss Kur Asia Straight(fioletowy bosko pachnie)do tego jedwab Farouk.I oczywiście prostownica,po Gliss Kur faktycznie były bardziej proste oczywiście w połączeniu z prostownicą.Po jakimś czasie włosy mi się przyzwyczaiły i już nie działał tak jak trzeba,ale nadal używam bo fajnie wygładza, super nabłyszcza i pięknie pachnie.:)

Gość
tylko ten alkohol w tym jedwbiu :O na dłuzsza mete niszczy mocno :O :(

Gość
Tigi, S-Factor, Smoothing Lusterizer Defrizzer & Tamer (Lekka emulsja wygładzająca włosy) to ma ekstra opinie, ale kosztuje ok stówy :O

Gość jeniiferka8788
Proste ,bo używacie chuj... sprzętu i chuj... kosmetykow. Ja mam profesjonalną prostownice ,ktora dostepna jest tylko w hurtoniach fryzjerskich ,allegro -Tondeo eco cerion mam ja juz 3 lata -dalam za nia 300zl teraz jest chyba po ok 250zl ,a wy pewnie kupujecie jakis szjs z marektu za 50zl . Kosmetyki wszystkie kosmetyki ktore uzywa sie do prostowania ,pasty,spraye strasznie bociazaja wlosy -jedyne co moge polecic -serum na koncowki : • WELLA SP koncentrat na końcówki włosów ENDS EXPRESS Toni&Guy, Finishing Shine Spray (Spray nabłyszczający) i maseczke Loreal prosseinal absolute repair ale to kosztuje drogie pani i warto zainwestowac tez w dobra suszarke do wlosow z jonizajcja..:)

Gość
wierze :P bo znam takie włosy ;) meecza je prostownicami , suszarkami, lokówkami a i tak jest okey :classic_cool: :O

Gość
jeniiferka8788 no to załuje ze sie nie spotkałysmy wczesniej bo własnie czekam na prostownice :O zamówiona przez neta a wachałam sie :O jkuuuuurcze :( 😭 a mogłam poczekac

Gość jeniiferka8788
a jaka kupilas?? moze tez jest dobra?

Gość jeniiferka8788
rowenta nie jest profesjonalna firma nalepsza obecnie sa prostownice fourk ,ghd ,ga ma rowenta -to szajs

Gość chchch
a remington?

Gość jeniiferka8788
chchch niestety tez nie jest najlepsza toz zalezy do jakich wlosow jak ktos ma bardzo klopotliwe to polecam tylko i wylacznie te firmy prostownic: -fox -efalock -ga ma -palson --wigo -babyliss pro -jaguar ale ponoc naj najlepszy to FAROUK * Prostownica CHI

Gość
remnington wlasnie :O opinie ma okey ,ale chciałam cos profesjonalnego własnie

Gość
no to sie załamałam :( 😭 to miał być zakup w dziesiatake :O 😭

Gość chchch
spoko, kiedyś mnie będzie stać:P

Gość jeniiferka8788
polecam ten sklep u nich kupowalam prostownice ,rowniez posaidaja dobre kosmetyki a teraz sie kusze na suszarke z ga my