Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Jaka prostownice polecacie?

Polecane posty

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Co kupuje prostownice, to jestem niezadowolona. Poleccie mi jakas dobra. Cena nie gra roli

Gość upuopupupup

Gość lacofjrae
a po co loczki są seksi

Ja zamówiłam sobie prostownicę MPM Product z electro.pl na 50 złotych. Póki co jestem bardzo zadowolona, bo nie przypala, nie ciągnie włosów, ma regulację temperatury, no i kosztowała mnie niedużo.

Gość panic
najwaniejsze, zeby byla z plytki ceramicznej, ja mam http://www.electro.pl/produkt-BOSCH_Prostownica_PHS_2105_2B_NOTATNIK_magnetyczny_GRATIS-24269,184.html , nie wiem czy masz dlugie czy krotkie wlosy..dla mnie ta jest dobra, bo ma fajne plytki, dzieki ktorym moge prostowac wlosy blisko skory glowy, no i szybko sie nagrzewa, takze nie musze czekac wiecznosc, zeby w koncu zaczynac prostowac wlosy

Gość znajacasienarzeczy
najlepsza fourk CHI albo ghd:) ta druga niedostepna w polsce -najlepsze na swiecie

Ja mam proste wlosy, ale w niektórych miejscach się dziwnie odkręcają. W szczególności są niemożliwe jak jest wilgotna pogoda. Kupiłam sobie prostownice na stronie electro.pl. Jestem z niej bardzo zadowolona. Sprawdź na tej stronce, może też wpadnie Ci coś w oko i też będziesz tak zadowolona jak ja. A naprawdę duży wybór ich mają :)

Gość Amelka_kg
A co myslicie o prostownicy philips hp 4667? Sa jakies jej posiadaczki na forum? :)

Ja mam prostownice REMINGTON z Elite model Look kosztuje ok 170 zł. i jest świetna polecam! Jest regulacja temperatury dzieki czemu nie musze na max grzanie ustawic zeby wyprostowac a ja mam cienkie i krotkie wlosy.Ta prostownica jest ze sredniej polki sa drozsze po 200 nawet 300 zł. i bardziej profesionalne. ROWENTY tez sa dobre slyszala.