Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czerwona pomarańcza

Czy Wasi faceci się golą tam na dole

Polecane posty

Ja się od czasu do czasu tam golę na łyso. Fajne wrażenia. Skóra jest delikatna, przyjemna w dotyku, a doznania podczas pieszczenia czy oralu o niebo większe.

Gość dizaster
nie podoba ci się to? niedobrze. ja się tam golę i to prawie od zawsze. wielu facetów tam się goli i to jest dobra sprawa. lata 70' na szczęście minęły.

Gość alternatywy 44
jądra muszą byc ogolone

Gość grymaśna
Oczywiście że wole jak facet się goli na dole, chaszcze mnie obrzydzają. Dużo przyjemniejszy jest oral, ale to tak samo jak u nas kobietek :)

Nie widziałam, że na jądrach rosną włosy! A jak się je goli, bo to bardzo interesujacy zabieg musi być?:classic_cool:

ms. jones - a gdzieś Ty wyczytał o włosach na jądrach? Ja napisałem tylko o goleniu włosów na mosznie, a ja je tam akurat mam. Niedużo, ale są. A z goleniem ich nie ma żadnego problemu i nawet nie trzeba za bardzo uważać - trzeba tylko lekko naciągnąć skórę.

wyczytałA* jak już. Alternatywy 44 coś o owłosionych jądrach pisały. Jak więc widzisz nie wszystkie wypowiedzi są skierowane do Ciebie :)

ms. jones - przepraszam po trzykroć. Coś jestem dziś nie w formie. Nie zauważyłem wypowiedzi pomarańczki a przy przedrostku \"Ms.\" miałem jakieś zaćmienie. :(