Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blahhh

POTRZEBUJĘ NOWEJ SKÓRY NA TWARZY KTÓRY PEELING/ZABIEG ZEDRZE STARĄ?

Polecane posty

Gość blahhh

Poradzcie jakies zabiegi kosmetyczne, ewentualnie peelingi do kupienia, ktore zedra skore na twarzy.. Wiem, ze to drastycznie brzmi, ale potrzebuje czegos mocnego - mam rozszerzone pory, mnostwo grudek, ktorych zwykly peeling nie sciera + przebarwienia. Chce miec nowa gladka skore!

Gość blahhh
Pomocy!

Gość nmrfkvrkjfkirejclm
proponuje papier scierny i troche domestosu. gwarantuje ZE ZEDRZESZ STARA skore :classic_cool:

Gość cfnhfyh
peeling np ziaja pro maseczka rozjasniajaca krem wybielajacy np acne derm ja stosuje takie rzecy :)

Gość nie tak szybko bo to nie tak
Cos za szybko chcesz mieć tę nową skórę. Jedyne co możesz zedrzeć to martwy naskórek z zewnątrz. Są pilingi oczywiście mocniejsze, jakies zabiegi z kwasami w salonie, ale nie spodziewaj się efektów od razu. Skóra sie odnawia miesiac więc potrzeba co najmniej miesiąca regularnych zabiegów.

Gość grabarz z długoletnim stażem
zapytaj Michela J. podobno to stosował

Gość saraa

Poszukaj sobie kosmetyków na https://www.beesthetic.pl/. Pakują również prezentowo więc jak chcesz coś na prezent to również można sobie tam zamówić. Specjalizują się w kosmetykach do twarzy: krem, serum, peeling.

Gość Gościówka

Zeby mieć gladką skórę nie potrzeba niewiadomo jak silnego peelingu. Wystarczy, zeby peeling był profesjonalny w gabinecie zrobiony przez kosmetologa. Polecam peelig biorepeel, który jest wyrobem medycznym, skóra po nim jest boska

Gość gosc

www.lenartowiczclinic.pl