Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z lekka oburzona

chrzest-zakaz fotografowania w Kościele, jestem oburzona

Polecane posty

Gość z lekka oburzona

dzis bylam na mszy w Kosciele i kurta byly chrzty, Ksiadz poprosil zeby nie robic fotografii bo ma zgloszenia ze ludziom to przeszkadza i nie chca byc na zdjeciach (ludziom ktorzy nie sa goscmi a przychodza na msze po prostu) nie rozumiem, jak moze ksiadz tego rzadac, bo jakas stara babcia przyjdzie akurat na ta msze i jej blysk fleszy przeszkadza a rodzice maja nie miec pamiatki kpina, na szczescie nie wszyscy posluchali i zdjecia robili..

Gość z lekka oburzona
tez bylam zdziwiona..wiem ze ludzie sa rozni starsi wredni nieraz itd ale zeby Ksiadz powtarzal takie pierdoly to juz calkiem mnie zszokowalo, no jakiejs starej babce przeszkadza to mam nie zrobic zdjecia na pamiatke? a kto jej kaze tak blisko siadac czy isc na ta msze eh ludziska

Gość obserwuję z boku
E tam, to chodzi o kasę bo ksieża mają swouich zaprzyjaxnionych fotografów i chcą aby to oni robili zdjecia za cieżką kasę A te pierdoły o oslepianiu fleszem to oczywista ściema

zgadzam się kasa jest najważniejsza, na I komunii podobnie jeden fotograf może robić zdjęcia, na słubie też tak jest ale na szczęście nie u wszystkich

nie pytaj sie tylko rób zdiecia ksiąc jak cię upomni to rób dalej on będzie zajety czyms innym i nie będzie miał czasu ci przerywac