Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podlasianki

Samotne serca z PODLASIA - łączmy się!

Polecane posty

dokładanie to śmiechu warte żeby wieczorem na lipowej można było spotkać.. nic:D Kto od 17 siedział jak kretyn w ogródku to siedzi dalej, tłok niesamowity, bo przecież tylko 3 ogródki i nie ma gdzie pójść. Lipową nikt nawet nie spaceruje tylko szybkim krokiem ją przechodzi spiesząc się do jednej z nielicznych knajpek by zająć chociaż jeden stolik. Nie ma klimatu, nie ma porządnych lokali, wszystko jest zrobione na odwal, byle tylko było a i to w nielicznym wydaniu. A co zmienić? oczywiście to centrum, więcej ogródków, lokali, więcej życia i jakiegoś klimatu.

Gość vasabii
podlasianki- a ja niedawno zrobilam sobie sniadanko hehe^^ i teraz czekam na mojego faceta az wroci z pracy.. eh.

Gość vasabii
dziekuje bardzo :) co do facetow to u mnie na nowym sa przystojniacy ale zachowanie to maja niezbyt przyjemne..

No niestety muszę stwierdzić,że to nie zależy od osiedla. Mężczyzna interesujący,to taki,który wie czego chce,jest odpowiedzialny,dojrzały i twrado stąpa po ziemi. Sądzę,że niewielu takich znasz? :)

ja mam 23 lata. Jesli chodzi o facetów to mi osobiście tu na podlasiu mało do gustu by przypadło no i to zachowanie u niektórych to naprawdę odstrasza:O Chociaż to akurat mozna spotkać wszędzie, bo faceci z reguły to chamy:P

Ja również mam 23 i niestety niemiłe doświadczenia życiowe... Zgadzam się,Ewela z Tobą. W takim razie gdzie można takich konkretnych "upolować"?

Gość vasabii
tak niewielu niestety.. ja mam 19 lat. tak zgadzam się z poprzedniczką że większość facetów to chamy.. :((

konkretnego w Białym to nie mam pojęcia gdzie można upolować. Ja swojego poznałam w Wawie, a tu to chyba tylko przez znajomych można kogoś fajnego poznać. Bo ci co zaczepiają w lokalach to przeważnie prostaki, liczące na seks po kupieniu jednego piwa:O

Gość vasabii
TO prawda bo na dyskotekach i w klubach raczej nie znajdziesz odpowiedniego. Ja mojego poznałam przez jego kumpla.. podlasianki- heh znam jednego fajnego kolegę mojego chlopaka. może chcesz poznać ? :P

Dokładnie :/ Piwo i drinka mogę sama sobie kupić. Ważne,żeby można było porozmawiać,ale nie na płytkie tematy,ale na konkretne. I nie mółwię tu o znajomościach dyskotekowych...

hehe autorko jak chcesz to i ja ci chłopa załatwię:P ale uprzedzam, że będzie starszy z 8 lat co najmniej:P

Gość vasabii
nie nie w moim wieku. hehe ^^ 25-30 lat taki przedzial wiekowy Ci pasuje :P ?

Dziewczyny,nie jestem zdesperowana. Naprawdę. Założyłam topik,żeby zobaczyć (przekonac się),czy w nasyzm mieście są ciekawe,samotne osobowości. Ewela,wiek nie gra roli (aż nadto,byleby nie do przesady),a kolejne znajomości zawsze czegoś uczą,więc??? :) Co proponujesz? ;)

Gość vasabii
Wiem wiem :)) heh to tylko taka luzna propozycja. A co do chlopow to sie juz wypowiedzialysmy. Chamy i prostaki :)

mój narzeczony ma kumpla, ale nie jest on stąd. Często jednak bywa w Białymstoku w interesach. I zawsze marudzi mi kiedy go poznam z fajną i samotną koleżanką:) Facet jest w porządku i na pewno nie szuka przygodnego seksu, jest po długoletnim związku i ma pecha jak twierdzi w tych sprawach. Jak chcesz to mogłabym was poznać:P Ale to w sierpniu tak gdzieś w połowie.

Gość vasabii
Ok dziewczynki ja ide. Bede potem papa :*:*

Wasabi i Ewela,wobec tego,musze Was prosić o jakiś kontakt i przejdziemy powiedzmy na inną foirmę komunikacji. GG? :)

a ja nie mam gg:O Nie używam takich rzeczy, ale to nic założę sobie i ci napiszę dzisiaj wieczorem tutaj swój numer:)

Gość vasabii
to ja podam maila i wtedy napisze ci numer gadu. a wiec: niiuuniiaa1@wp.pl

Gość vasabii
Ale ja ide tylko do sklepu hehe bede za pol godzinki :)) podlasianki- ale uprzedzam ten facet czesto wyjezdza za granice..

Ojjj,Vasabi,wyjeżdza za granicę? Hmmm. Nie ma innego? Tutejszego i rozsądnego? :) Ewela,może być i mail na początek :) Teraz nie masz możliwości założenia gg??

teraz nie moge założyć, bo ja się spiesze, zaraz wychodze i będę wieczorem to wtedy ci napisze, tak więc do zobaczenia tutaj wieczorkiem.

Gość vasabii
ok. ja juz jestem. eh suszarka mi sie zepsula :( wkurzylam sie;/