Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość my juz po super super super

slub juz byl ... 25.07

Polecane posty

Gość my juz po super super super

Wlasnie wstalismy! Było cudownie wrecz bosko. Tak sie obawialam o sale, orkiestre, msze w kosciele, moja suknie slubna ( byla na kole z trenem) a wszystko wyszlo fantastycznie.Dodam,ze wybralismy w ciemno nie znajac sali, orkiestry.Moge Wam polecic sale ,,Fascynacje'' w Żukowie kolo Milanówka oraz zespół Calimero- sa fantastyczni.Jedzenie super, obługa tez a zespol niesamowity.Goście byli zachwyceni.Dziewczyny nie obawiajcie sie sukni na kole i z trenem, dobrze sie tanczy nie przeszkadza to w ogole.Nawet w kosciele nie jest to problem podczas klekania, wstawania .Powiem szczerze, ze taka suknia pomaga w tancu mozna poszalec, pounośić suknie a w moim przypadku kiedy urwal sie troczek od podpiecia trenu zarzucony na reke tez wygladal cudnie.Takze bylo super pod kazdym wzgledem. W naszym przypadku nie bylo stresu i takiego luzu tez Wam życze.

Gość karolajjjnaaaaaaaaa
Fajnie, że tak Wam się wszystko udało. Życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :)) A jak pogoda dopisała bo wczoraj moja znajoma brała ślub i prawie cały dzień padało i było zimno. Widzę, że bez poprawin? Ja też tak chcę bo nie lubie poprawin...

gratuluje :) a swoją droga - każdy tak "sra" przed slubem, a potem wszystko się okazuje piękn, łatwe i cudowne :) Zaaawsze tka jest , niepotrzebny jest ten cały przedslubny stres o pierdoły :)