Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyia

Jakbyscie mieli zrobic sobie operacje plastyczna to co byscie zrobili ??????

Polecane posty

Gość hyia

ja: -mimo ze mam w miare duze (80C) to bym sobie powiekszyła cycki na jakies podwójne DD -lekko zmniejszyła nos i zaokragliła jego czubek bo mam troche spiczasty - mimo ze nie mam małych ust , powiekszyła bym je sobie znacznie - usuneła bym laserowo wszystkie włosy z pipki - no i może zagesciła bym włosy wszytko:) a wy ??

Gość zeby bym zrobila
bo mam krzywe :-P a rodzice zalowali mi na aparat :-P no ale w tym roku wreszcie mnie na niego stac, szkoda tylko ze w wieku 28 lat bede latala z zelastwem w zebach :-P

mnie najbardziej wkurza cholerne owlosnienie! w pierwszej kolejnosci pozbylabym sie wlosow z nog, pach i pisi :) usunelabym kilka pieprzykow bo mnie denerwuja. odessalabym sobie tluszczyk z bioder. i (to nie nalezy do operacji akurat) wybielilabym sobie zeby. tzytzki mam male ale nie zdecydowalabym sie na ich powiekszenie :)

ja wyprostowal bym sobie nos bo mam krzywy wyprostowal bym se szczeke bo mam krzywa ale to juz na chirurgi szczekowej

Gość obserwuję z boku
Oglądam czasami na e! jakiś durny program o chirurgach plastycznych i, może to dziwne, ale zobaczyłam kiedyś, jak chirurg wpycha łapą i jakimś łomem sztucznego cycka kobiecie, wyglądało to tak, jakby rozciąć świnię i jej ręką pod skórą ugniatać mięśnie- obrzydliwe. Od tego czasu brzydzę się operacji plastycznych. I nie daj Boże, jeśli sobie ją robiłeś/aś i mnie znasz- wolę o tym nie wiedzieć, by nie traktować cię jak trędowatą/ego. PS: Ideałem nie jestem, ale operacji bym się nie podjęła gdyby to miał być tylko moje widzi-mi-się.

Gość hehe pomarzyć wolno
to ja uśmiech w pierwszej kolejności, potem podbródek, żeby była ładna linia a nie jakieś podgardle i co jeszcze, żeby mi wycięli sadło na brzuchu i wycięli skóry, bo mam jej za dużo po pasa w górę. No i zmniejszyli mi cycki tak do 75B jakie kiedyś miałam. O.

usunelabym sobie jedna blizne z nogi , ktora mam od roku i mnie strasznie wkurza, pomimo ze ma pare milimetrow. no i oczywiscie depilacja laserowa. a poza tym wszystko w moim wygladzie narazie jest ok

Gość odessalbym sobie tluszcz
z piersi ... mam lipomastie, ktorej nie moge zwalczyc wysilkiem fizycznym i odpowiednimi cwiczeniami ;/

Wyprostowałabym sobie nos i wszczepiła implanty w tyłek :classic_cool:.

Gość na pierwszy ogien idzie nos
i tyle by bylo ok, a jakby kasy styklo to i cyce zmniejszyc, potem uszy zeby nie odstawaly... NO i twarz moze potem jeszcze cos by sie znalazlo...

ja bym nic nie zmieniała :)

Gość chchch
-zrobiłabym ładny nos -proste zęby(mam aparat, ale już chcę zdjąć:D) -depilacja laserowa -usunęłabym blizny i pieprzyki:P -chciałabym żeby mi ktoś cellulit usunął:D:D