Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co tuu robic

facet mnie kontroluje

Polecane posty

Gość i co tuu robic

jestem z facetem 1.5roku...ale on mnie cigle kontroluje np..jak chodziłam do szkoły to miałam do niego pisac bo jak mało sie odzywałam to pozniej sie pytał czy napewno w szkole byłam i czym taka zajeta byłam jak nie napisałam do niego smska.. na poczatku zwiazku był bardzo zazdrosny i bardzie mnie kontrolował ale po niecałym roku zerwałam z nim bo nie wytrzymałam tej zazdrosci.jak nawet nie mogłam napisac smsa do kolegi bo jak zobaczył to sie kłocił..po szkole miałam od razu wracac do domu i po zadnych kolezankach nie mogłam chodzic..nie mogłam bez niego sie spotykac ze znajomymi..ok 5miesiecy temu wrociłam do niego ale pod warunkiem ze sie zmieni..zmienił sie ale tylko po czesci nadal ciagle mnie kotroluje ..nawet jak nie mam czasu to jest zły ze nie odzywam do niego..on mieszka odemnie troche daleko i tylko spotykamy sie na weekedah..

Gość i co tuu robic
co mi radzicie ?skonczyc ten zwiazek?

Gość Jola dRut_owicz
heloł krejzolko, jasne że masz to skończyć bo po jakom holerem ci taki zrypany facior heloł

Gość ale on ma zryty łeb
a ty też debilka skoro do niego wróciłaś. tacy debile się nie zmieniają... juz wraca do starych nawyków i cie manipuluje. lubisz to suuuko? :classic_cool:

Gość sdyaadsgy
Wiem jak to jest. Otoz jest tak ze to oczywste powinnas to jak to sie mowi zrobic cos co jest niekonwencjonalne w tym przypadku. Chodzi o to ze jest to jakis problem i to dosyc powazny. Ale to nie znaczy ze nie da sie go rozwiazac. Trzeba myslec pozytywnie. Moze on cie kontroluje to fakt. Trudno sie z tym nie zgodzic. Ale wiesz jak jest. Kazdy w pewnym stopniu kogos kontroluje. Takie jest zycie. Trudno wyrazic to w jednym zdaniu ale uwazam ze powinnas zastanowic sie nad ty. Przeanalizowac argumenty za i przeciw. Przemyslec wszelkie przeciwskazania i zastanowic sie nad dalszym zyciem. Dziekuje.

Gość i co tuu robic
moze ktoś jest w podobnej sytułacji jak ja?

Coż facet to najlepszy okulista kobiety poprostu nie daj się

Zapytaj się go poprostu A czemu opytasz? A dlaczego chcesz wiedzieć? Po co chcesz wiedzieć? A co konkrtnie miałeś na myśli? szybko się odczepi z tym śledzeniem może poprostu zabardzo Ci nie ufa, rozwiej jego wątpliwości

Gość i co tuu robic
mowi mi ze w 100% mi ufa

No mój były deklarował jaki to on jest mnie pewny. A później nawet na koncert nie mogłam pójść, \"bo tam są inni faceci\", no a wcześniej posądził mnie o zdradę, bo zostawiłam komentarz pod zdjęciem kolegi na nk. No. Mam tłumaczyć dlaczego \"były\"??

Gość i co tuu robic
ja bez niego nie moge isc..np.nawet nie moge isc w gronie moich kolezanek na imprzeke... w ktorej wie ze tylko chce sie spotkac ze znajomymi..ale on od razu mowi dlaczego bezemnie...według mnie czasem tez trzeba odpoczac od drugiej osoby..moze on ma naprawde racje.. moze powinnam z nim wszedzie chodzic.. jak chce gdzies isc sama z przyjaciołka to on mowili ze przeciez masz chłopaka i powinnam sie z nim tylko byc i jak najczesciej sie z nim spotykac...osatnio byłam u kolezanki na babskim spotkaniu i mało co sie odzywałam to do mojej mamy dzonił czego do niego nie pisze i gdzie jestem...przeciez mu mowiłam ze bede z kolezankami..a sie pytałam o zgode czy moge isc sie spotkac z kolezankami

po szkole miałam od razu wracac do domu i po zadnych kolezankach nie mogłam chodzic.." a może najzwyczajniej na świecie kare ci dał ? może mu nie zrobiłas z połykiem ? i sie zdenerwował :P ?

Gość zyleta1985
chcesz szybko zarobić? wystarczy wejść na tę stronę www.polski-bux.pl/?r=nowamary i si zalogować. codziennie 25 reklam do klikania. zarobek gwarantowany a na początek dostajesz 6zł. naprawdę warto

Gość i co tuu robic
to nie była kara bo ciagle sprawdzał mnie...

zmienił sie ale tylko po czesci nadal ciagle mnie kotroluje .." pewnie szlifuje sobie już rolę ojca na przyszłość :) bezwzględnego i surowego :) musisz jakos wytrzymać :D zacisnij zęby a może za jakiś czas mu minie :P

Gość i co tuu robic
wydaje mi się ze jemu to nie minie... ale kiedys rozmawialismy na temat dzieci to on mowł ze dla dzieci trzeba byc surwym itp...regres-chyba masz racje

Gość hyhhuhyhh
Regres jaja sobie robi.. a Ty ile masz lat bo sadzac po stylu pisania pachnie mi to 16 ;) no i co tu duzo mowiac, zjezdzaj poki masz sily :) to jakis despota

Regres Twoje wypowiedzi mi sie podobaja... Naprawde nic dodac nic ujac :))