Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jabajabaduuu

pieszczoty

Polecane posty

hej.mam pytanie.jak mogę sprawić facetowi przyjemność poprzez dotykanie go, całowanie?nie chodzi mi tu o sex, albo tego typu bardziej zaawansowane rzeczy, bo na to jeszcze jestem za młoda.może wymienicie jakieś wrażliwe miejsca na ciele mężyczyzny, które dostarczają przyjemności przez dotyk.? np. kark, brzuch. czy coś. pomóżcie.

Gość Doświadczona25
Istneieje jeszcze coś takiego jak dotyk....językiem. Kochana to jedna z najbardziej bezpiecznych form (mam tu oczywiście na myśli że od połykania nikt jeszcze w ciążę nie zaszedł) więc krótko mówiąc bierzesz do papy i jedziesz z koksem....cmok cmok. Twój facet będzie wniebowzięty....

Jeśli na lodzika nie jesteś jeszcze gotowa (a szkoda) to dobrymi miejscami na wszelkiego rodzaju lizanie, całowanie, muskanie ustami jest kark, szyja i uszy.

Gość Topnik
Satysfakcja gwarantowana!!!!! Tylko nie gryź ząbkami ewentualnie możesz delikatnie podgryzać lub kąsać.....

Gość Pszczółka Maja szuka Gucia
Z tymi uszkami to bym nie przesadzała....chyba że ktoś lubi miodzik...bo różnie z higieną u ludzi bywa. A z tym lodzikiem to możesz też rączką.