Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfvhi686

jak dostać orgazm

Polecane posty

Gość kfvhi686

od kilku miesiecy proboju dostac ograzmu i mi sie to nieudaje dajcie mi jakies porad prosze dodam ze jestem dziewica

Zacznij się rżnąć to dostaniesz. Od pisania na czacie będzie ciężko.

Gość rozkoszno
Dostaję orgazmu przez pocieranie sromu

Gość kjhvauerhlgrc
............................🌻........................................... .........🌻..🌻🌻🌻......🌻................... 🌻🌻🌻..🌻......🌻🌻🌻.......... .........🌻................o..................🌻................... .............o......🌻.....o.............🌻....................... ............🌻🌻🌻.🌻🌻🌻.............. .........🌻o.🌻........o..........🌻....................... 🌻🌻🌻........🌻.......o..........🌻......... .........🌻.o......🌻🌻🌻🌻🌻🌻 ................o...o.............🌻......o...........🌻......... .........🌻o...o................o........o.............o............... 🌻🌻🌻.............o........o............o................ .........🌻.o...o...............o........o...........o................. ....................o..o...............o........o..........o.................. ...................------------------------------------------................... .....................\.................................../..................... ......................\................................./...................... ........................\............................./........................ .........................\.........................../........................ ...........................\......................./.......................... ............................\...................../........................... ..............................\................./............................. ...............................\.............../.............................. .................................\.........../................................ ..................................\........./................................. ...................................|......|.................................. ...................................|......|.................................. ................................../........\................................. ................................./..........\................................ ................................/............\............................... ..............................------------------.............................

Gość szwagierka
a jak dlugo sie masturbujesz? ja pamietam z ejak pierwszy raz zaczelam to od razu mialam....a jaka technike obralaas? najlatwiej dojsc masujac lechtaczke

Gość joooooooooooooo
masuj lechtaczke az zacznie ci byc bardzo przyjemnie, masuj i masuj nie przestawaj az wyleje ci sie z pipkii taki plyn :P takzwany wytrysk kobiecy, badz cierpliwa, jednej schodzi 30 sekund a drugiej 5minut ;P wiec masuj masuj baw sie lechtaczką, a dostaniesz :)

Gość szparek
Widziałem w promocji w Biedronce.