Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwudziestoszesciolatka

Co sobie czterdziestolatkowie u licha wyobrazaja

Polecane posty

Gość ja mam 23
ja rozumiem jeszcze jak ma się kasy jak lodu, albo wygląda jak młody bóg, ale te zwykłe szare twarze, wielkie brzuchy, klasyczny 40-latek i mi jeszcze gadają, że "młodo wyglądają" :o

Gość valerija
eehhh,brak słów...głowa siwieje...d...szaleje... mnie 40letni wcale nie pociągają,są najczęściej obleśni z wyglądu są wyjątki ale rzadko

Gość Sympatyczna Czterdziestolatka
A co ja mmam powiedzieć? Jestem sympatyczną ,zadbaną i młodo wyglądającą 40-stką , jestem po rozwodzie i chciałabym jeszcze ułożyć sobie życie. Tymczasem nie mam szans na znajomość z równolatkiem, gdyż wszyscy szukają młodych lasek . Mną zachwycają się panowie w wieku 60-ściu lat...czyli też w wieku mojego ojca. Jestem załamana, świat zwariował!!!

Gość tak teraz jest
że stare chłopy chcą młodych d..Spójrz na łapickiego :P , czy to jest normalne ?? świat oszalał :O

Gość darek.das
Jak to co ? sprawdzają czy rybka połknie haczyk i zamoczą :P

Gość ooooooooooooooooo00
ja mam odwrotny problem, mam 31 lat i W OGÓLE nie interesują się mną starsi, tylko góra 25-26 latkowie. Zdarza mi się, że licealiści- haha! I jak tu się ustatkować?

Oj, temat mi urosl :) Czterdziestolatko, rozumiem Cie w pelni. Zauwazylam, ze duza ilosc zainteresowanych starszymi mezczyznami kobiet w moim wieku uwaza sie za lepsze od 40-latek, skoro ich mezowie czy mezczyzni w ich wieku czuja do nich pociag. Nie rozumiemm dlaczego, mnie to nie dowartosciowuje. Ja wiem, ze rowniez dobije magicznej czterdziestki i wielu panow w moim wieku bedzie mnie uwazac za zabytek. Znam wiele babek po 40 - zadbane, pachnace, z ladna cera. Kiedy sie z nimi gada, okazuje sie, ze ucza sie jezykow obcych, jezdza po swiecie, czynnie spedzaja czas. Natomiast panowie w ich wieku - szarzy, niewyrazni, zaniedbani, z wymaganiami i przerostem ego. Zanim poznalam obecnego partnera, zdarzylo mi sie kilka razy umowic z o kilka lat starszym panem z Internetu - czesto "trzydziestopieciolatkiem mlodo wygladajacym" byl czterdziestolatek wygladajacy na lat 50 :o Na pocieszenie powiem Ci, ze duzo kobiet z mojej rodziny znalazlo sobie partnerow za granica, w tym nawet mlodszych. Chyba tylko Polska to "taka dziwna kraj", w ktorym kobiety sie nie cenia i zgadzaja sie na nie sprzatajacego w domu podstarzalego pacana, byleby byl. Ja sie nie zgadzam i nie mam :P

Gość do czterdziestolatki
Wiesz co, szukać sobie mogą :)! Wbrew temu, co pisze Autorka, młode dziewczyny już wcale nie są takie chętne do związku z 40-latkiam, a na pewno z niezbyt dobrz4e "ustawionym" :). A nawet te, które są, po kilku latach zaczynają szukać młodszego amanta :)

Gość kajko i kokosz
Albo staro wygladacie, albo tak, jakbyscie latwo dawaly pupy. Ja mam 30 lat i podrywaja mnie 20-stolatkowie, ale wygladam na 22-25 lat (wiecej niz 25 nigdy mi nie dano, zwykle mowia, ze 22-23). Styl ubierania tez mam mlodziezowy, moze wy sie ubieracie powazniej.

chyba raczej wkurza :) a co, zazdroscisz? :)

Kajko i kokosz, jakbys uwaznie czytala, widzialabys, ze mlodsi tez mnie podrywaja (ale to mi akurat nie przeszkadza :P). Nawet ci czterdziestolatkowie biora mnie za mlodsza niz jestem! Przeszkadzaja mi szaraki po 40, przekonani o swej nieziemskiej atrakcyjnosci, bo zadbanego zamoznego czterdziestolatka moge jeszcze jakos zrozumiec - cos tam do zaoferowania niektorym typom panieniek ma :)

Gość do kajko i kokosz
Mysle, ze skoro Ciebie podrywają młodsi, myślą, że jesteś zdesperowaną nauczycielką sexu! :P

Zastanawiam sie, musztardo, dlaczego zatem Cie irytuje ten temat. Moze nikt Cie nie podrywa, nawet 40latkowie?

Gość yhrhrh
Przykro mi że tego nie widzisz ale jesteś już w wieku zwanym "pod trzydziestkę". Innymi słowy, jeśli chodzi o grupę wiekową to pasujesz czterdziestolatkom.

Gość Luśka Wind
Nie wiem, co sobie wyobrażają, ale każdy ma prawo spróbować swojego szczęścia. (Zjawisko jest mi znane z autopsji, ale w tym wypadku szczęście nie dopisało próbującym. Pewnie tak jest przeważanie)

Tak sie sklada, ze nie mam jeszcze trzydziestki, do czterdziestki to mi daleko. A temat jest nie o tym, komu ja pasuje, tylko co taki pan wyobraz sobie, ze moze mi zaoferowac. Musztarda, a pisze drugi dzien, bo nie mam nic lepszego do roboty, a widze, ze temat sie nadal rozwija :P (dzieki za podbijanie :P)

*a do czterdziestki mi daleko :)

Gość jak patrzę to nie rozumiem
To się tylko tak zdaje, że daleko. Mam 43 lata i nadziwic sie nie moge, ze to już tyle i tylko tyle. Tak naprawde to nie wiek metrykalny sie liczy. Jestem teraz młodsza niż 20 lat temu.

Gość dfds
Skoro dziewczny piszecie, że macie dobre prace i pieniądze i to jest ważne w wieku 25 lat to paujecie po prostu do 40-latków :-) Wiele osób w tym wieku jeszcze sobie studiuje, imprezuje, wyjeżdża na jakieś wymiany itd. a Wy spędzacie czas na szpilkach i w kostiumach w biurze - czy oczekujecie, że małolaty będą się za Wami oglądać?

Alez ja tez imprezuje :) Tylko tak sie zlozylo, ze aktualnie mam niezle platna prace, co sprawia, ze moge sie dobrze ubrac (nie w kostium, tylko w rzeczy dobrej jakosci). Nie pracuje w biurze - skad ten pomysl?! Prace mam tego rodzaju, ze moge przyjsc rozczochrana i w dziurawych jeansach :P Liczy sie to, co robie, a nie jak wygladam i to, ze robie, co lubie :) Tak ze ta teoria upada :)

jak patrze to nie rozumiem - w czym sie przejawia, ze z wiekiem jestes mlodsza?

Gość dfds
zarysowałem teorię może zbyt ostro, ale po prostu może przez te dobre ciuchy, pewność siebie itd. trochę odstraszasz tych młodszych, którzy są na etapie mieszkania z rodzicami i brania od nich pieniędzy na imprezy..

Gość jak patrzę to nie rozumiem
Samopoczucie kochana, samopoczucie. Nigdy nie bylam tak beztroska jak dzis.

dfds Nie odstraszam :) Masz jakis pomysl, dlaczego mezczyzna po 40, bez dobrej pracy (sadzac po ciuchach), niekoniecznie erudyta :), niespecjalnie zadbany uwaza, ze moze czyms (czym) zaimponowac dobrze ubranej (a wiec samowystarczalnej), duzo mlodszej kobiecie? Tu chyba nie chodzi tez o tzw. doswiadczenie zyciowe - 26latka ma juz czesto jakis bagaz zyciowy. Nie chodzi tez o niedojrzalosc mlodsych mezczyzn - 26-letni i 30-letni faceci czesto juz sie wyszumieli, pracuja i mysla o zalozeniu rodziny. Wiec, co moze zaoferowac 40-latek? Tylko mi sie nie kazcie z nimi umawiac w celu sprawdzenia :)

Hm, a to cieszenie sie zyciem to domena nastolatkow? :P

Gość dfds
nie musisz się z nimi umawiać :-) ale ja jako facet staję po stronie 40-latków - przynajmniej myślą pozytywnie o sobie i to jest dobre. Poza tym wiele dziewczyn lubi starszych facetów..

Gość ijivjjeio
Zauważyłam, że młode kobiety przy kości z dużym biustem mają wzięcie wsród czterdziestolatków. Czy Ty jesteś szczupła i masz mały biust czy też jesteś potwierdzeniem moich obserwacji ?

Czyli wniosek, ze starsze kobiety powinny sie nauczyc pozytywnego myslenia, bo sa najwyrazniej niedowartosciowane? Myslisz ze to wynik tego, ze kobietom od dziecka wpaja sie, ze maja byc piekne i dobre, by byc wartosciowe, a mezczyznom - ze wystarczy, ze sa? :P Ja jestem po stronie kobiet :) Tez maja prawo do atrakcyjnego zadbanego partnera!

Nie jestem potwierdzeniem Twoich obserwacji :) jestem normalnie zbudowana, tzn. mam wage w normie (choc wg obecnej mody to moge byc uznana za przy kosci, hihi - 165 cm, 58kg) i maly biust :)

Tak, musztardo. Tacy MIEDZY INNYMI do mnie uderzaja :) Tez sie dziwie :)