Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwudziestoszesciolatka

Co sobie czterdziestolatkowie u licha wyobrazaja

Polecane posty

Gość gosc4848848484
mezczyzna po 40, bez dobrej pracy (sadzac po ciuchach), niekoniecznie erudyta , niespecjalnie zadbany ........nigdy nie będzie startował do bardzo atrakcyjnej mlodej kobiety ponieważ to dla niego zbyt duże wyzwanie.....chyba ty nie jesteś aż takim duzym wyzwaniem jak ci się wydaje

Gość Luśka Wind
Przecież już Ci napisałam, że próbują szczęścia. A ze to takie niesmaczne, to cóż... Mało to dziwaków na świecie?

gosc4848848484 -> tak, tak, wiem, ze zawsze na Kafe ktos stara sie nam udowodnic, ze jestesmy pasztetami :) Nie jestem "bardzo atrakcyjna". Jestem po prostu atrakcyjna. Mloda, szczupla i mam pieniadze. Zadnego z tych walorow nie posiadaja zaczepiajacy mnie faceci :) Lusko, czemu zatem kobiety nie probuja szczescia w taki sposob?

Gość dfds
a tak z ciekawości - co to znaczy, że masz pieniądze? Ja nigdy nie potrafię rozszyfrować takiego stwierdzenia..

Gość Luśka Wind
A jesteś pewna, ze jakaś grupa kobiet nie próbuje? Ty czy ja nie jesteśmy wszystkimi kobietami ...

To znaczy ze nie musze sobie wszystkiego odmawiac - w moim przypadku wystarczy, ze zarabiam powyzej sredniej krajowej. Ktora to jest "osiagnieciem" dla duzej liczby facetow. Lusko, nie zauwazylam, natomiast takie meskie zachowania obserwuje nagminnie.

Musztarda, nie smiej sie, wiem, ze na Forume znakomita wiekszosc twierdzi, ze zarabia 10-20tysi miesiecznie, co nie ma pokrycia w rzeczywistosci. Przecietny Polak cieszy sie, gdy ma 2tysiace. Moge kupowac jedzenie w delikatesach, a nie Tesco, nie mam ciuchow z bazaru i cos odkladam co miesiac, to zle zarabiam? Wystarczy mi.

Gość dfds
dwudziestoszesciolatko - jest ok, ale wozisz się z tym jakbyś Boga za pięty złapała :-)

Gość tamrrata
Najwyrazniej jestes w ich typie, a skad my mamy wiedziec dlaczego skoro nawet nie wiemy jak wygladasz ani cie nie znamy?

Nie podnieca :) tyle tylko, ze wciaz pytam, czym chca mi zaimponowac, zauroczyc mnie czterdziestolatkowie?

Gość tamrrata
A co zlego w jedzeniu w Tesco? :O Przeciez tam kupujesz te same produkty co w delikatesach, tych samych firm.

Gość taka fajna babka z ciebie
szczupła to ty nie jesteś, mam 176 cm, ważę 59 kg i ledwo o sobie mogę powiedzieć, że jestem szczupła, ty możesz być najwyżej normalna.

co nie ujmuje twojej urodzie, a mniemanie o sobie masz co najmniej zawyżone.

Gość dfds
i finał finałów mamy odpowiedź - pasujesz do nich - Masz podobnie jak oni niesłusznie wysokie mniemanie o sobie :-) 40-letniego frustrata (tak wnioskuje z Twojego opisu) może to przyciągać, bo wyluzowany 25 latek nie doceni wielkiego sukcesu, że nie kupujesz w Tesco, masz samodzielne stanowisko i trochę droższe ciuchy

Gość syndrom Marcinkiewicza
Mam 40 lat i stwierdzam totalny brak zainteresowania u równolatków. Mam za to wzięcie u dwudziestoparolatków. No tak, ale oni - z tego co czytam - nie mają w czym wybierać, bo czterdziestolatkowie wyrywają im laski sprzed nosa. Jest jeszcze grupa chętnych panów w wieku 30-35, ale to znudzeni zonkosie.

Gość 26 lat też mam
dziewczyny uważajcie na takich. Wiem co mówię, za mną jeden łaził pół roku i wyłaził. Wpadłam jak śliwka w kompot, mamy romans. Ten akurat jest przystojny i bajere ma a ja się głupia nabrałam. :(

Gość teraz taka moda
że facet w podeszłym wielu lansuje sie przy młodej babce. Niestety niektóre pindy sie na to nabieraja i spotykaja się z "tatusiami". A póxniej na forum pytania: co mam zrobic zeby nie dzwonił do byłej żony, dlaczego jego dzieci są ważniejsze ode mnie, no i dlaczego nie ma az tyle kasy ile deklarował ! W co ja sie wpakowała ! Byłam taka głupia ! hehehehe

Gość teraz taka moda
aha, mam 29 lata, wg formu staruszka ze mnie. Ale mam sposób aby sie odmłodzić - młodszego faceta :P

Gość teraz taka moda
26 lat też mam - współczuje Ci.. pewnie faktycznie Cie omotał. Nie chciałabym spotykac sie z facetem co wybiera młodsze o 20 lat dziewczyny. Czy bedzie mnie chciał jak sie zestarzeje i pomarszcze? pewnie zmieni na lepszy model..

Naprawde nie potraficie czytac ze zrozumieniem? - Mam powodzenie nie tylko u czterdziestolatkow - Mam 29-letniego narzeczonego :P - Co do kupowania w Tesco - nie sadzisz, ze lepiej miec wybor i NIE MUSIEC tam kupowac? (Jesli chcesz - prosze bardzo, ja preferuje ZDROWA zywnosc - z minimum chemii - niekoniecznie markowa) Czy niechec kobiety do mezczyzny, ktory: - wyglada znacznie starzej od niej - jest niechlujnie ubrany - nie potrafi zaciekawic rozmowa to przesadne mniemanie o sobie? :O Syndrom Marcinkiewicza -> nie rozumiem tego, owszem. Niektorym kobietom w moim wieku rzeczywiscie imponuja czterdziestolatkowie - tym sposobem uchowal sie moj facet - jego ex odeszla do 40-latka, ktory obiecywal zlote gory, koniec koncow maja dziecko, a ona go utrzymuje. A kiedy sie zwiazalam z moim facetem, pytania, skad wytrzasnelam takiego dobrego narzeczonego - nieglupi, atrakcyjny, jeszcze sprzata i gotuje :p

Gość teraz taka moda
idac sladem tradycji to bym nie dosc ze MUSIAŁA miec starszego faceta (choc mój młodszy tylko o rok) to musiałabym zrezygnowac z pracy i rodzic dzieci jedno za drugim bo ptrzeciez takie sa korzenie kobiet ! a ja lubie odstawac od innych i tyle :P

Gość 40latek 40latkowi
nie równy ja znma takich panów 40letnich że aż ślinka cieknie. a że przy autorce się kręcą tylko podtatusiali hodowcy brzucha piwnego w dziurawych skarpetach... no cóż - o czymś to musi świadczyć:P

Gość wiecie co już nawet
nie chodzi o podryw na ulicy w pracy czy knajpie gdzie facet widzi jak wygladasz, i moze jedynie szacunkowo ocieniać nasz wiek ( przyjmijmy że w końcu może mu sie wydawać że zagaduje do załóżmy ładnej zadbanej wygladającej na zamożna 40 latki:P) ale nie nie to wcale nie tak, oni z pełną premedytacja wybieraja sobie laski młodsze o 10-20 lat. wystarczy zalożyć jakikolwiek profil czy zalogowac się na czat. jak jestem powiedzmy magda 30 to w 90% zagadują panowie ponad czterdziestoletni lub tacy do 25 rż. ci czterdziesci plus często bez wykształcenia, z bylejaka praca,pensja ponizej sredniej. wygląd? oczywiscie młody i przystojny :D z wiankiem na głowie, wąsem, często brakiem uzębienia wzrost oczywiscie wysoki czyli niecałe 170cm i co zastanawiające taki jeden z drugim ani mysli uderzać do swojego żenskiego odpowiednika, wrecz przeciwnie jasno daje do zrozumienia że szuka młodej zgrabnej cycatej ładnej i chętnej. najlepiej zeby przy kasie była i mieszkanie miała :O

Znowu ktos nie czyta ze zrozumieniem :) Nie mam problemow z powodzeniem wsrod mlodszych mezczyzn i nie chwale sie tym, ze nie kupuje w Tesco. Pytam tylko, czym moze zainteresowac 40latek z mego opowiadania duzo mlodsza kobiete.Pieniedzmi nie - mam dosc (stad przyklad z Tesco). Mam zawyzone mniemanie wg Was, gdyz nie pociagaja mnie duzo starsi faceci, duzo mniej zadbani i duzo biedniejsi? W koncu cos mnie w nich powinnno pociagac, prawda? mi mala - tez bedziesz miala 30 czy 40 lat. Podobnie ja. Tylko ja nie nazywam 30-latki rura. "26-latka spotyka sie z facetem pod 40-tke, bo przewaznie sa wtedy na podobnym poziomie mentalnym, emocjonalnym i intelektualnym" = jaja sobie robisz? "natura wie, co dobre- jak swiat swiatem, mezczyzna zawsze byl starszy w zwiazku od kobiety" - teraz widzimy duzo zwiazkow odwrotnych, znacznie wiecej niz przed laty, wiec natura chyba zmienila zdanie. Wnioskuje, ze nie moglas znalezc rowniesnika i musialas zadowolic sie starszym facetem...? wiecie co już nawet - dokladnie o to chodzi :)

40latek 40latkowi nie równy ja znma takich panów 40letnich że aż ślinka cieknie. a że przy autorce się kręcą tylko podtatusiali hodowcy brzucha piwnego w dziurawych skarpetach... no cóż - o czymś to musi świadczyć Moze swiadczyloby, gdybym napisala, ze TYLKO tacy sie przy mnie kreca. Ale tego nie napisalam, bo tak nie jest. Pytalam natomiast, dlaczego TACY sie kreca wokol mnie :P

Gość teraz taka moda
w sumie nie mam nic przeciwko zainteresowaniu sie facetem w wieku 40 lat ale warunek - musi byc besz zobowiazan - to chyba nierealne w tym wieku bo niby jak on sie uchowal - taki przystojny przy kasie i w ogóle heh

Gość dfds
a ja mam 28 lat i chętnie bym się spotkał z 40-letnią zadbaną kobietą :-)

Gość teraz taka moda
choc jak miala 26 lat umówilam sie z 36 letnim czyli 10 lat starszym. z tego co wiem ma 39 i nadal jest sam. #Wyglada jak 30latek wiec zdarzaja sie wyjatki.