Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwudziestoszesciolatka

Co sobie czterdziestolatkowie u licha wyobrazaja

Polecane posty

Gość żegnaj cream
nie wiem dlaczego czepiacie sie 40-latków. 26 latka to już przecież nie nastolatka.

Gość fashgrash
wiecie co?tak czytam i czytam.....przeczytałam pierwsza strone i pol drugiej i chce mi sie smiac... ktos na pierwszej stronie napisał 26 lat to Ty stara dupa jestes....mlodosc to 16-18 lat... => do tego kogos...16-18 LAT TO JESZCZE DZIECINSTWO,GÓWNIARSTWO NIE MLODOSC.... MLODOSC TO na dzisiejsze standardy conajmniej do 35 lat... DOJRZAŁOŚĆ to po 35 tak do 50 conajmniej.... NO LUDZIE ZLITUJCIE SIE,CO ZA BZDETY TU WYPISUJECIE.... A zeby nie bylo,ze jakas zazdrosna pinda jestem,sama za tydzien skoncze 20 lat... przeciez conajmniej 85% wspolczesnych dwudziestoparo latkow i spora grupa tuz po trzydziestce ma mega psrto w glowie i zachowuja sie totalnie spontanicznie,radosnie i zywiolowo....gdzie tam dojrzałosc.... matko,ale macie poglady niektorzy....jak mozna powiedziec o 26 letniej dziewczynie,ze jest dojrzala kobieta...no bez przesady....dojrzala kobieta to ona bedzie ,ale za jakies 9-10 lat.... masakra....

E tam, ja jestem dojrzala kobieta :) jestem dojrzala psychicznie i fizycznie. Jednakowoz taki czterdziestolatek zaczyna juz przejrzewac :) a opisani delikwenci sa przedwczesnie przejrzali :P

Gość Mozna miec 20
I byc dojzala ale mozna tez miec 40 i pustke we lbie. zwlazcza faceci tak maja. kobieta dojzewa wczesniej.

No chyba zartujesz, wiekszosc facetow w moim wieku juz zaczela myslec :)

Gość Może ona jest gwiazdą filmową
:P

Gość zyleta1985
chcesz szybko zarobić? wystarczy wejść na tę stronę www.polski-bux.pl/?r=nowamary i si zalogować. codziennie 25 reklam do klikania. zarobek gwarantowany a na początek dostajesz 6zł. naprawdę warto

Gość kand
Podsumowując. Chodzi o kasę, 40-latek z kasą jest dużo młodszy niż 40-latek bez kasy. 40-latek w brzydkich ciuchach to stary 40-latek. 40-latek w ciuchach z odpowiednimi metkami to fajny czterdziestolatek. Z czasem okazuje się jednak że kasa przestaje być najważniejsza a z tą drugą osobą nie ma o czym rozmawiać. Życie takie.....

Gość Ale jaja - zobaczyć swój temat
po roku ;-) Pozdrawiam - Autorka (już nieco starsza)

Gość nadal jestes taka zadufana
w sobie? :D

Gość facet 40 lat
Rozpisały się gwiazdy 25+ Kobieta 25+ to stara kobieta ,często z frustrowana że nie wyszła za mąż w wieku 20 lat a teraz już jej nikt nie chce.A gdy będą miały 30 to same zaczną płacić młodym facetom za seks!! Dziewczyny więcej skromności.Nikt tzn. żaden facet 40 letni nikogo siła nie bierze. Bardzo dużo jest takich kobiet co się zakochują same.Ja bym to nazwał syndrom ojcostwa. Kobiety w takich związkach szukają miłości ojcowskiej którą pamiętają z dzieciństwa a obecnie są po nie udanych związkach z facetami z swojego wieku którzy nie dorośli do poważnych decyzji i związku. Ot filozofia a nie że to są prostytutki

Gość pamelkaandersonik
staro wygladasz moze?

Gość do faceta 40 lat
Szanowny panie. Topik został założony 3 lata temu i jego autorki na pewno już tu nie ma. Czyżby przedwczesna miażdżyca? :P Zanim zacznie pan wykopywać kolejne kafeteryjne dinozaury warto zerknąc datę pierwszego i ostatniego postu. To nie boli.

Gość kasaa
oj ,mam podobnie....zawsze do mnie jacyś starsi panowie mówią sprośne teksty albo podchodzą największe typki:/zamiast młodego przyciągam starych ,nieatrakcyjnych buraków

Gość Jesli 26latka to stara kobieta
to 40-latek to zreanimowany zombie :) Wyjsc za maz w wieku 20 lat?! A kariera?!

Gość kasaa
do facet 40 ,25 latki nazywasz starymi?hahaha to ty gustujesz w 17 dzieciach?Zwykła złosliwość z twojej strony i tyle,bo dla dziewczyny 20 facet 40 letni może wydawać się jak jej starszy wujek i nic w tym dziwnego ale to jak ty nazywasz mlode 25 letnie kobiety to przegięcie

Gość kasaa
*miało być w 17 letnich dzieciach

Gość facet 40 lat
Do zainteresowanej.Ja wiem kiedy był pierwszy wpis na tym forum-więc pudło. Miażdżyca -co ma wspólnego np z sklerozą ? chyba to miałaś na myśli ale nie potrafisz rozumować i przyswajać teksty.Zresztą kto miał Cię tego nauczyć,szkoły tego nie robią. Ale odpowiem dlaczego tutaj zamieściłem ten wpis i co szukałem.Otóż przeczytałem na innym forum stwierdzenie SYNDROM MARCINKIEWICZA i dlatego szukałem co on oznacza.Czytając co nie które wpisy zaznaczam co nie które ręce mi opadły-dziewczyny co wy za brednie wypisujecie?! Ja Wam to wytłumaczyłem ale OK z lekkim dogryzieniem że to jest częsta dolegliwość u młodych kobiet które przeżyły zawody miłosne z rówieśnikami i szukają ojcowskiej ręki.Ojcowie zawsze rozpuszczają córki a od synów wymagają więcej.Często młode kobiety szukają wsparcia u ojców lecz nie wszystkie mają dobre relacje z tatusiami więc szukają zamiennika.Może to i dobrze a może i źle.Lecz lepiej tak niż stoczyć się na dno i trafić do burdelów za zachodnią granicą. Moją konsternacje wzbudziło to jakie niektóre Panie maja mniemanie o sobie.Jedna pani pisze że ma 26 lat i kasy w bród,więc pytam z kąt ma? Albo dostała dobrą pracę w rodzinnej firmie albo nie wiem ukradła? Ludzie! mając 20-29 lat dostać pracę by zarobić średnia krajową a to jest 3 do 4 tyś zł.nie dostaną.Bo gdzie doświadczenie i gdzie zdobyta wiedza,gdzie na uczelniach gdzie szkolą za pieniądze dostaje tytuł mgr. i jest magistrem turystyki czy etnologii !? Za pieniądze kupione studia i tytuł magistra!? Gdzie to dobre obycie.Ty pewno wywołam masę krytyki ale podam Wam przykład za moich młodych czasów. Chłopak będąc na dyskotece i widząc fajną dziewczynę ,podchodził przedstawił się ucałował dłoń i prosił do tańca.To nie czasy se średniowiecza tylko lata 90 A cóż mamy teraz? Tydzień temu byłem na jednej z dużych imprez dyskotekowych ze znajomymi (nie żeby wyrwać małolatę )bawiłem się ze swoją kobietą i przyjaciółmi.Jaka nasunęła mi się myśl -nigdy samej córki na dyskotekę w dzisiejszych czasach bym nie puścił .Bawiące sie dziewczyny były nagadywane jak szmaty przez młodych chłopaków (młodych do 30 lat) i o mało nie zgwałcili ich na parkiecie.O brawo imponujące ! Lecz najgorsze to że żadna z nich nawet nie wiedziała jak oni mieli na imię . Więc kończąc-Co niektóre tutaj kobiety sądzą że są MŁODE ,PIĘKNE,INTELIGENTNE, BOGATE i WYKSZTAŁCONE. A jakie skromne niczym gwiazdy z Hollywood. Czasem warto spojrzeć w lustro zanim się nałoży makijaż,zanim wybierze się uczelnię i zanim weźmie się pracę od tatusia który będzie płacił po 4 tyś za nic nie robienie. jeszcze jedna uwaga do wszystkich pamiętajcie czas płynie szybko i zanim się obejrzycie będziecie stare,siwe i głupie.Tylko co nie którym zostanie wiedza, dobre wychowanie,kultura. Czas ucieka i starość też Wasz czeka TEŻ BĘDZIECIE STARE

Gość faceci z kryzysem wieku sredni
ego SA MEGA ZALOSNI!!!! niech zabiore sie za dzieci, nie za dupami lataja KOPA W 4 LITERY I WYPAD!!!

Gość i co najwaźniejsze
kaźda dziewczyna duźo skaka póki młoda i cieszy się rwaniem. lecz młodość nie wieczność,latka lecą i jak za młodu nie wyjdzie za mąż,to tym bardziej później jest jej z tym cięźej i mówcie co chcecie,chłop nawet 40letni ma zawsze większe szanse nawet od panienek 30letnich,a jeszcze gdyby był z kasą to w 18moźe przebierać,a panieneczki jak nikt nie zechce,to tylko siedzenie na dupie zostaje,taka prawda:D

Gość i co najwaźniejsze
nie tak daleko teź takowe były,chłopaki podchodzili,to taki szpan,nie pogadasz człowieku,minęlo pare latek i siedziały na dupach,nawet fujara je pozniej mogła wziąść za źone ,źeby sie jeszcze uakowa fujara trafiła,to było dla nich wielkie szczęście,ot cała filozofia

Gość i co najwaźniejsze
i jedno co zauwaźyłem,to to,źe kobieta wykształcona chce jeszcze mądrzejszego kandydata na męźa,a takowy kandydat rozgląda się znowu za mądrzejszą od siebie i błędne koło się zamyka i dlatego najwięcej starych panien i kawalerów jest tych wysoko wykształconych

Gość i co najwaźniejsze
jednym do szczęścia filozofia jest potrzebna,innym zaradność,ciepło ,serdeczność i z tego co obserwuje,to wydaje mi się ,źe szczęśliwsi i wierni sobie są bardziej ci biedniejsi,którzy mało mają i źycie ich bardziej doświadcza.

Gość gość
do tematu: mężczyźni chcą młodsze a kobiety chcą starszych tak było zawsze

Gość gość
chłop nawet 40letni ma zawsze większe szanse - no, zależy u kogo... poza tym sorry, facet, co to katem u mamusi, w wieku 40 lat, przyłazi neogolony na randke, szkoda mu kasy na telefon...itd. To ja wole sobie wibrator uzyc i przytulić sie do poduszki. - przynajmnuiej nikt mi nie joojczy, ze " miałbym szanse u osiemnastolatki, a jestem z toba, popatrz, jaki jestem wyrozumiały i szlachetny" No , nie, dupkom dziekujemy.. Poza tym, dlaczego 40 letni panowie przesiaduja wiecznie na kobiecym forum???

Gość gość
,a jeszcze gdyby był z kasą to w 18moźe przebierać- jasne, jasne:D:D może- w panienkach pewnego rodzaju na pewno - zawodowczyniach" i " studentkach wyższych szkół pierdzenia w stołki". No wiec panowie, czego się uskarżacie, macie panienki, nawet 18 letnie, więc o co wam chodzi,że kobiety nie możecie znależć? piszecie pogardliee, mizoginiczne posty, w których obrażacie kobiety, niczego o nich nie wiedząc, chamstwem przykrywacie wasz brak ogłady, kultury osobistej i niedouczenie, ale chcecie " normalnej" kobiety??? Żadna normalna was nie zechce, pyszałkowate dupki. może jak bedziecie mieli kase, bedziecie mieli pewne szanse na wątpliwego autoramentu panie, o których wspomniałam wyżej. Bo inne juz maja meżów, koty albo wibratory...

Gość gość
skoro równolatkowie was nie chcą tylko starsi o ok15 lat to coś znaczy, że nie nadajecie się do związku z równolatkiem. problem leży w was. Tak było zawsze faceci wolą młodsze a kobiety wolą starszych.

Gość gość
Kobiety wolą rówieśników albo starszych o parę lat, a nie o prawie całe pokolenie desperatów z kryzyzsem wieku średniego :D