Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwariowana_ania

Wesele---blizny po tradziku....

Polecane posty

Gość Zwariowana_ania

Hej! Mam dosc nietypowe pytanie, ale mam nadzieje ze ktos mi na nie odpowie Podobnie jak Wy, zmagam sie z bliznami po tradziku, nie mam ich na całej twarzy tylko troche na policzkach. Kilka tygodni temu zostałam zaproszona przez kolege na wesele, które odbedzie sie we wrzesniu. Moze to głupie pytanie, ale wybaczcie..po prostu tak dawno nie byłam na zadnym weselu ze juz chyba nie pamietam jak to jest. Czy na sali weselnej jest dosc widno? Chodzi mi o to czy takie uroczystosci odbywaja sie przy właczonym swietle czy raczej przyciemnionym? Zapewne zalezy to od lokalu.... Moje blizny sa dla mnie problemem i duzo osob mówi ze po prostu trzeba je zaakceptowac ale ja nadal dosc sie ich krepuje i niestety nie lubie miejsc w których jest widno, zupełnie inaczej czuje sie w pubach, clubach itd gdzie jest ciemno i po prostu mniej widać. Nie chce przez cały wieczor myslec czy bardzo je widac czy nie Dziekuje za kazda odpowiedz i pozdrawiam!

Gość dgdgdg
msza bedzie pewnie o 2, życzenia, obiad - wtedy bedzie jasno. Ale większość uroczystości odbywa sie wieczorem i w nocy i myślę ze wtedy światło bedzie na tyle przyciemnione że bedziesz sie dobrze czuc. Kolejka do życzeń bedzie dla ciebie pewnie stresująca, mała przestrzeń, widno i ludzie tuż przy twarzy.

Gość Gumka do wlosow
Nie no, zazwyczaj nie ma jakiejs wielkiej iluminacji, wiec spoko ;) A tak w ogole, to bylas u kosmetyczki lub dermatologa z tym? Bo ja jak mialam tradzik, to lekarz mi przepisac Aknenormin i blizny tez mi poznikaly oprocz tradziku.. A jak juz masz same blizny, to moze jakis kosmetyczny zabieg? Kwasy czy cus?

Gość zwariowana_ania
tzn byłam kilka razy na kwasach, na mikrodermabrazji, ale nie wiem czy to cos pomogło. czy osobiscie uwazacie ze opalenizma jakos to 'maskuje' ? zamierzam kilka razy wybrac sie do solarium.Czasem mam wrazenie ze przy opaleniznie to wszystko mniej rzuca sie w oczy.

Gość dgnhder
blizny sie nieopalaja-wiec solarium to niezbyt dobry pomysl. uzywaj cos z ksawami np acne derm