Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolination

impreza

Polecane posty

Gość karolination

Gość karolination
Cześć! Mam na imię Karolina,mam 26 lat Chciałabym się podzielić z wami swoim przeżyciem z sobotniej imprezy. Rozmawiałam z jakimś chłopakiem, który był zachwycony moimi stopami. Spytał czy może mi je pocałować. Zgodziłam się. Jego koledzy śmiali się, krzyczeli, że niezłe show. Zachęcona tą aprobatą, spytałam go: - A może chcesz possać mi palce?- spojrzałam na niego z rozbawieniem? Chyba nie bardzo chciał, ale kolesie zaczęli wariować. - Tak, tak, ssij jej palce. Nie miał wyboru. Zdjął mi szpilki i przez chwilę possał mi palce u stóp. Kolesie krzyczeli: jeszcze, jeszcze, co mocno mnie podniecało. Wpakowałam mu więc palce u stóp do buzi, a on jeszcze je trochę ssał. Wspominam to jako niezłą jazdę, oni zresztą też

Gość MAŁRYCY
Zajebiste, wspaniale piszesz, moze powinnas wydac ksiazke? Albo chociazby super bloga? Ten wspanialy lekki styl! Niesamowite. A teraz spierdalaj do lachy tepa szmato.

Gość karolination
Widzę, że same dziady na forum. Gdybyście przeżyli w życiu coś fajnego, jak ja, to może byście byli bardziej pozytywnie nastawieni do świata!

Tylko jeden Małrycy wypowiedział się niebyt cenzuralnie. Dlaczego piszesz, że "same dziady"? Jedna historia o ssaniu palców nie powoduje na tym forum ogólnego entuzjastycznego szaleństwa.

Gość karolination
brum: a przydarzyła ci się podobna historia? To było przedwczoraj wieczorem, człowieku!

Gość MAŁRYCY
Czesc Brum. Jak kurwa to bylo przedwczoraj, jak z tydzien temu byl identyczny temat i ta sama historia. Wez spierdalaj, nabierac to sobie mozesz swoje kolezanki, ktorych ulubionym zajeciem jest robienie sobie zdjec na NK z poziomu gały.

dziekujemy karolino, ze zechcialas podzielic sie z nami tym traumatycznym przezyciem.......jesli rekrutujesz do grupy wsparcia to na pewno kilka osob sie zglosi ........