Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n-ta

Silgard a tycie?

Polecane posty

Gość n-ta

Dziewczyny, od lutego utyłam w sumie 7 kg, choć moje nawyki żywieniowe i "sportowe" ani lista przyjmowanych leków (w tym również środków hormonalnych) specjalnie się nie zmieniły. "Zasłyszałam", że przyrost wagi może być związany ze szczepionką Silgard - a w tym czasie przyjęłam dwie dawki - ale nie mogę na ten temat znaleźć żadnej informacji w necie. Czy może macie podobne doświadczenia albo słyszałyście coś więcej na ten temat? To dla mnie ważne, bo przede mną trzecia dawka Silgardu i zaczynam się wahać, czy ją w ogóle przyjąć :o Z góry dziękuję za wszelkie info!

Gość NikolaW8793
Uzywaliscie leku o nazwie Silgard? Bo szukalam opinii dotyczacych tego produktu i nie wiem co myslec. Moze mozecie cos powiedziec mi o tym produkcie? Oplaca sie go uzywac, slyszeliscie o zamiennikach? Tutaj przeczytalam troche opinii o Silgard: http://www.listalekow.pl/silgard/ - myslicie, ze mozna sie tym sugerowac? Nie w smak mi sie przejechac i zmarnowac bezsensownie pieniazki, dlatego pytam Was. Z gory dziekuje za wszystkie informacje.