Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Balbinna

Jak powiadomić o narodzinach dziecka???

Polecane posty

Gość Balbinna

Niedługo rodzę córeczkę i chciałabym wtedy powiadomić smsami rodzinę, znajomych....Znacie jakieś fajne, oryginalne teksty, żeby była też możliwość wpisania imienia, godziny, wagi, wzrostu....

Gość Jezu wam się wszystkim w dupa
ch poprzewracało. A nie możesz po prostu napisać, że dnia tego i tego urodziła sie córka itp.? Po cholerę ci wierszyki? A może wynajmij sobie bilbord, albo slupy we wsi oblep obwieszczeniem o tym doniosłym wydarzeniu.

a jak Ty taka mądra jestes to się nie odzywaj albo idź swoje frustracje wyłaodowuj gdzie indziej do autorki- nie pomogę bo jeszcez do dzidzi daleko ale mysle ze mozna by coś takiego pewnie znaleźc na necie

Gość do Jezu wam się wszystkim w du
masz rację, mnie jak ktoś powiadamia o narodzinach to od razu pytam się kiedy pępkowe i to nie byle jakie. Takze lepiej już rób listę na pępkowe i to z dobrymi daniami

Gość np
np :Cześć mam na imie ....... urodziłam się dnia ...... o godzine ....... wazyłam ......g/kg i mierzyłam....... dostalam .....pkt w skali Apgar. Mamusia oraz tatus sa bardzo szczesliwi z okazji moich narodzin .

Gość ależ wymyśliła
ja nie miałam głowy do takiego czegoś. tylko nielicznych powaidomiłam, że już urodziłam. teraz w ciąży to zupełnie inaczej sobie wyobrażasz, niz jest naprawdę.

Gość skomponuj hymn
i wrzuc na youtube

Gość ZawszeCiekawaaa
Hmm.. Ja tak sie cieszę z ciąży że jak urodze to ze szczęścia chyba obdzwonie całą rodzinę i znajomych albo wszystkim wyśle sms. Ale przewiduje że będzie to zwykła treść typu imię waga długość i czy jest zdrowa bo pewnie po porodzie mimo szczęścia będę wykończona i nie będę miala siły na myślenie nad wierszykami czy jakimiś wyjątkowymi tekstami

Gość lidka 33.
moze byc cos w tylu :czesc juz jestem -waga,godzina ,dzien urodzin -rodzice sa bardzo szczesliwi i podpisac imieniem i nazwiskiem dzieciaczka

Gość a ja to....
ja wysłalam wszystkim fotke n telefony:)

Gość pistacjowaczekolada
ja planuje wysłać najbliższym MMS z młodym :) a reszta się rozejdzie po rodzinie.