Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka i ciasniutka

precz z wielkimi wymyslonymi penisami

Polecane posty

Gość malutka i ciasniutka

Jak czytam niektore teksty kobiet, ze niby to mialy same wielkie penisy w sobie to smiac sie chce :) wiekszosc z nich chce jak najwiekszego. powod? sa strasznie rozepchane. ciagle wiekszy i wiekszy, kilkunastu partnerow robi swoje. czytajac takie posty tym bardziej jestem dumna z siebie ze nie jestem tak rozepchana jak wiekszosc kobiet na forum :) Moj chlopak ma penisa 15cm dl. i 13 obwodu. i nie zamienie go na zadnego innego bo jest fantasycznie w lozku. normalne kobiety wiedza o czym mowie. wole sie szanowac niz scigac z panienkami ktore co tydzien maja wiekszego :) smiiac sie chce. pozdrawiam normalnych uzytkownikow

Gość 1234567....
to widać ja jestem jedną z tych nienormalnych :)....mój mąż ma 18 cm i też nie zamieniłabym go na jakiegoś mniejszego :).....co nie znaczy że marzę o jeszcze większym ....uważam że wszytko jest kwestią dopasowania się partnerów i tyle .... nie musisz zaraz obrażać tutaj kobiet które mają partnerów z większymi

Gość malutka i też ciaśniutka
z Tobą w 100%. Żal mi takich dziewczyn które co tydzień mają innego partnera :D co więcej twierdzą że każdego kochają :D i dlatego idą z nim do łóżka :D

Gość słuchaj no
Mój mąż ma 19 cm i również nie zamieniła bym go na żadnego innego. I tak jak powiedziala koleżanka, to że tobie pasuje taki akurat to nie powód żeby obrażać kogoś innego. Skoro lubisz mniejsze to nikt ci tego nie broni...

mierzycie facetom penisy :o. A jak to robicie, on sam chce czy co, bo mój nigdy nie chciał, na oko to ma z jakieś 15 ale tak dokładnie to nie wiem, czasem jest mniejszy czasem większy ale nigdy nie mierzyłam.

Gość uyrtiryteretr
to moj jest jaki? bo mam 14 na 14

Gość
mezczyzni i tak moga byz dumni ze swoich przyrodzen , poniewaz ich przyrodzenia naleza do tych wiekszych , jesli chodzi o ssaki ;) a kobiecie wystarczy 7,5 cm z ich dlugosci do przyjemnosci

Gość Dr . VizeV
racja .. w ogole to jest fantazja z tymi 23 cm palami :) takie cos nie jest normalne.. jak ktos ma taka pyte jest odmiencem :D a o tych rozepchanych ku*rwach wogole nie wspomne :)

Gość Aga_1984
bujda na resorach! zarówno i z tymi rozepchanymi cipami jak i z tym mitem wielkiego penisa. np moj facet ma naprawde sporego, coś koło 21 cm a wogole nie umie nic z nim robić, a kochanek około 17-ki i w życiu mi nikt lepszego seksu nie dawał. nie liczy sie różdżka a czarodziej ;-) tak samo jak lubie bardzo eksperymenty i nie raz miałam całą dłoń w cipce i wcale nie mam rozepchanej a wrecz odwrotnie, pochwa jest elastyczna proszę państwa...