Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolący brzuszek

okres po tabl anty

Polecane posty

Gość bolący brzuszek

Witam ma powazny problem brałam tabletki anty przez 3 lata postanowiłam odstawić i dziasiaj dostałam okresu o 10, boli jak cholera zmieniłam już 3 prawie przesiąknięta podpaske (bella perfekta blu czy jakos tak jak ide na siku to cieknie ze mnie jak z kranu. błagam o pomoc czy ktoras tez tak miala po odstawieniu, nawet przed braniem tabletek mnie tak nie bolalo zjadlam juz połowe tabletek przeciwbolowych i nic a musze siedziec w biurze bo sezon urlopowy a nie ma mnie kto zastapic. prosze o pomoc

Gość czekoladowa lodowa
wiesz ja tez odstawilam tabsy i czekam na okres... mysle ze moze tak byc bo tabl anty maja to do siebie ze przy nich zadko boli brzuch i miesiaczki sa skąpe. jesli krwawienie bedzie trwalo dluzej niz 7 dni to do lekarza!

Gość bolący brzuszek
ja juz dzwonilam do mojego lekarza ale jest na urlopie chyba bo włącza się poczta glosowa, a to jest konkretna babka chodze do niej od kilu lat, dlatego was pytam

Gość czekoladowa lodowa
o ile dobrze przeczytalam to dopiero pierwszy dzien tak?? poczekja jeszcze kilka dni a okaze sie co masz robic. zazwyczaj pierwszy, drugi dzien jest najgorszy wiec glowa do gory

Gość bolący brzuszek
tak pierwszy ale tak krwisty i bolacy, ze mam juz dosc czlowiek przez tabsy przyzwyczail sie do luksusu , ze wczasie okresu prawie nic nie boli i nic nie leci a tu teraz taki BOLĄCY szok