Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agraava

Nudy..!! Pisacc.!! Co tylko chcecie!! D Bawmy się.!!

Polecane posty

Gość excellenceeeee
ja chodze na silownie i pilates ale ostatnio w pracy jestem codziennie wiec juz jestem tak wymeczona i znudzona:) ze nie mam sily nawet isc na trening:( wiecie co ja naprawde zmeczona jestem...macie tak nieraz?ze nie chce sie wam usmiechac?

Blue.. Ja tez xD Sama kiedys wymysliła to cała rodzina sie smiała :D Teraz to juz mnie to tak nie smieszy.. Idzie baba podlac kwiatki patrzy juz sa podlane!!!

Excelenc.. Pewnie ze tak mam od czasu do czasu :D Biedroona swietny kawał :D

Kiedys z 2 lata temu wchodze z kolezanka na siłownie a tam pełno takich umiesnionych facetów zadnej baby i wszyscy się tak na nas gaapia..:D W koncu dałysmy sobie spokój i poszłysmy sobie :D

Gość excellenceeeee
znacie jakies szczyty np: Szczyt głupoty: Zapalić świeczkę i włożyć do akwarium, żeby rybkom nie było ciemno.

Gość excellenceeeee
kazda silownia jest inna trzeba trafic na fajna...ja chodze do kompleksu gdzie jest wszytko od fryzjera przez masaze, rowerki,bieznie, po zajecia fitness:)i jest fajnie :)

a to git :D W domu tez sobie cwiczę cięzarkami i jezdze na stacjonarnym rowerku P

Gość excellenceeeee
:)Spotyka się łysy z garbatym. Łysy się go pyta: - Gdzie idziesz z tym plecakiem? Garbaty odpowiada: - Na łysą górę! :D

Gość excellenceeeee
zrobcie cos bo nudyyyyy

Gość rozmyslam
czy dobrze zrobiłam, wczorej w nocy chłopak zapytał czy będziemy się kochać, byłby to nas pierwszy raz razem, miał gumki a ja odmówiłam chociaz byłam gotowa, odmówiłam bo sie boje ciaży, powinnam zacząć łykać tabletki, mimo wszystko prezerwatywy są jakimś zabezpieczeniem, mnóstwo osób stosuje tylko takie i jakoś w ciąże nie zachodzi, a ja jak zwykle stchórzyłam, a mogło być fajnie, z drugiej strony absolutnie nie jestem gotowa na ciaże...:(

jestem! Nakarmiła kocurka , ale onjak zwykle wybredny juz nawet watrubka mu się pasuje :P

Gość zmien swoj nick biedroona
:O bierona jest tu tylko jedna :O