Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewibar

odp.!!!!! czy warto zrobic?

Polecane posty

Gość ewibar

mam duzy nos. czy anwet ladna kobieta z duzym nosem jest zryta?? myslicie ze warto zrobic w takim wypadku operacje?

Gość kamelon
wiesz ja tez mam duży nos, ale nie poświęcam temu czasu, bo są ważniejsze sprawy niż duze nosy, małe biusty itd, itp

Gość lalineczka
zmiana nosa w niczym ci nie pomoże-popracuj lepiej nad pewnościa siebie. Człowiek to nie noc tylko osobowość!

Gość EWIBAR
laski rozumiem to. Ale kiedy myślisz o nim non stop?wydaje Ci się, ze wszyscy sie gapią na niego? nie mozesz wchodzic swobodnie w relacje miedzyludzkie i masz zanizone poczucie wartosci? Moj nos psuje mi całą twarz i straszniedo mnie nie pasuje. Czuje sie jak jakas czarownica..... ajjjj

Gość EWIBAR
chyba kłania mi sie chirurg plastyczny a zarazem psycholog:(

Gość lalineczka
dziecko, kontakty miedzyludzkie nie polegaja na kontaktach ze sobą małych nosów...:O Najpierw jednak proponuje psychologa.

Gość nawet jeśli zoperujesz
nawet jeśli zoperujesz to i tak urodzisz dzieci z wielkimi nochalami-to się ich tatuś zdziwi,hi,hi

Gość EWIBAR
Lalineczka czytaj ze zrozumieniem. Obsesyjne myslenie o swoich kompleksach(nos) prowadzi do problemów w nawiazywaniu kontaktów! Przytoczylam tez , ze mysle o nim non stop wiec zrozumiale, ze mam jakies bariery w konfrontacji z innymi...... czytajcie uwazniej:/

Gość EWIBAR
co innego miec duzy a co innego nie pasujący calkowicie do twarzy. Jestem drobna a nos jest nie dosc, ze dlugi to "wysoki" z garbkiem i taki jakis zadarty. Z mniejszym od razu lepiej bym sie poczula psychicznie..... i estetyczniej by to wyglądąło.......nos naprawde psuje rysy twarzy:(

Gość lalineczka
czytam ze zrozumieniem-i ci tłumacze-operacaj ci nic nie da, bo nie zmieni się twój charakter, głos, sposób bycia, przyzwyczajenia. MOze to nie wina nosa tylko brak ci odpowiednich proporcj twarz? może nie masz brody jak trzeba? moze cycki są nie takie , zeby dokonywac kontaktów interpersonalnych. A myslałaś o pupie? pewnie ją też trzeba zoperowac, bo jest nie taka i trudno z czymś takim rozmawiac z innymi?

Gość wy sie nakrecacie
zrób sobie sztucznego kikuta :o to na pewno poprawi Twoje rysy twarzy :D A poważnie to właśnie nos w dużej czesci nadaje charakter twarzy wiec Ty wraz z nosem stracisz charakter :)

Gość lalineczka
to nie z nosem jest problem tylko z tobą.

Gość nie jesteś sama
każdy ma jakiś kompleks dotyczący wyglądu, ja np. mam krzywe zęby i bardzo bym chciała mieć aparat, ale póki co mam ważniejsze wydatki i nie wiem czy kiedykolwiek będzie mnie stać. Ciągle mi się wydaje, że jak z kimś rozmawiam to ta osoba patrzy mi na zęby i myśli, że wyglądają okropnie. Ja też nie mam pięknego nosa, ale z nim się pogodziłam, bo zapewnia mi cudowne doznania węchowe, a musisz pamiętać, że jak zrobisz operację to może ucierpieć w jakimś stopniu twój węch. Myślę, że jeżeli operacja nosa miałaby pomóc ci psychicznie i emocjonalnie to ją zrób, tylko rozeznaj się wśród chirurgów, żeby mięć dobrze zrobiony ten nos.

Gość nie jesteś sama
a można spytać autorko ile masz lat?

Gość ewibar
dziewczyny ja , ze wyglad najwazniejszy nie jest. Ze dzisiejszy swiat probuje nam wpoic, ze bez ładnej buzi czlowiek jest zerem. Ale to jest prosty mechanizm...zle sie czujesz we wlasnej skorze to, to zaraz sie wyraza w Twoim zachowaniu, postawie, gestach, slowach.... bo nie ma harmonii miedzy myslami a naszymi pragnieniami. Chodzi o to by nietyle podobac sie innym , co sobie. Ale skoro ja sama nie moge go zaakceptowac? Moze warto zainwestowac w to kase zeby poczuc sie lepiej(psychicznie), PS. do psychologa juz chodze w sumie.... wiec spokojnie kobietki!

Gość ewibar
20 lat a kompleks noska mam od kilku lat

Gość lalineczka
cos ci powiem-nie masz prawdziwych problemów, to sobie je tworzysz. Masz zryta psychike a nie wygląd.

Gość lalineczka
20 lat-no to wszystko tłumaczy! I co tatuś z mamusią ci maja ten nos fundnąć? Pewnie nigdy nie miałaś chłopaka, koleżanki raczej cię zlewaja a uczyć ci się nie chce...ale wszystkiemu winny jest nos. Wkurzają mnie takie idiotki.

Gość ewibar
o wypraszam sobie. Nie masz prawa mnie oceniac nie znajac mnie. Własnie takie zachowanie swiadczy nie o mojej plytkosci. Zgadzam sie-mam problem ze sobą. I nie zycze sobie zebys wspominala mojego tate....

Gość nie jesteś sama
kurcze najlepiej by było zobaczyć ten twój nos, żeby móc ocenić jak poważny masz problem, ale rozumiem i wcale nie spodziewam się tu twojego zdjęcia. W sumie to rinoplastyka to nie jest nic tak wielkiego jak się zastanowić, w Ameryce się funduje dzieciom na urodziny takie zabiegi. Moim zdaniem powinnaś znaleźć dobrego chirurga, żeby mieć pewność, że nie spiep.rzy sprawy.

Gość ewibar
lalineczka zachowujesz sie jak frustratka. Myslisz, ze takie problemy mają dziewczyny samotne , ktore nie wychodza z domu a caly swiat to komputer? Oj jak bardzo sie mylisz...........

Gość ewibar
"nie jestes sama" oczywiscie zdjecia nie bedzie tu na pewno. Powiem Ci, ze ja od kad pamietam nie moge zaakceptowac nosa. Naprawwde mam jakiegos p.i.e.r.d.o.l.c.a na punkcie nosów.... mysle, ze zrozumieja mnie dziewczyny o podobnym problemie. Jak wspomnialam chodiz o moją samoakceptacje i estetyke

Gość nie jesteś sama
to tak jak ja mam pierdolca na punkcie zębów, więc rozumiem cię, chociaż w moim przypadku nie potrzeba takiej ingerencji lekarza jak w twoim. Nie słuchaj tych frustratek, bo każdy ma jakiś kompleks na punkcie swojego wyglądu.

Gość nie jesteś sama
a mogłabyś wskazać która z tych osób ma wygląd nosa najbardziej zbliżony do twojego?

Gość ewibar
nie widze tu takiej osoby. Mam jakby inny rodzaj.uwirz, ze nie pasuje mi do twarzy.musialabys zobaczyc na zywo. pierwsze spojrzenie -rzuca sie nochal;/

Gość ewibar
zeby tez mam krzywe....i to strasznie normlanie jeden na drugi nachodzi

Eks mojego narzeczonego ma duzy nos i wyglada jak pinokio :D wiec lepiej zrob sobie operacje jezeli bardzo Ci to przeszkadza tylko to kosztuje no i zanim sie zdecydujesz na cos takiego to przypatrz sie trzy razy w lusterku bo my kobietki czesto przesadzamy ze swoimi kompleksami