Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desperatka123

Moj facet mnie nie dotyka i chce od tylu

Polecane posty

Czy to normalne ze moj facet baaaaaardzo zadko mnie dotyka tam na dole? Lubi sie bawic moimi piersiami ale tam na dol wogole nie zaglada! Nie mowie juz o zrobieniu minetki. Po za tym gdy kochamy sie w pozycji na misjonarza lub gdy ja jestem na gorze jego czlonek wiednie. W pozycji od tylu (nie analnie) kochamy sie prawie zawsze, ja bym czasami chciala troche inaczej ale sie nie da!!! Dodam ze jestem zadbana i moi byli partnerowie zawsze lubili sie bawic tym co mam w kazdy sposob :) Czy z moim chlopem jest cos nie tak czy poprostu on mnie nie kocha? Poradzcie cos!

Gość taki jeden cukierassssek
dziwne ;/ moj facet zawsze zaczyna tam :) mowi ,ze to uwielbia i ,ze kazdy zdrowy facet ma tak samo! zawsze najpierw caluje moje piersi i jednoczesnie glaszcze mnie tam.... zawsze gdy mnie rozbiera zaczyna mnie lizac i jest bosko :D dziwny ten twoj koles... musi miec jakis problem

Nie uważam żeby to bylo dziwne. Mój na przykład zawsze zaczyna od dołu:P Mi sie wydaje ze powinnaś z nim pogadać może sobie to jakos wyjaśnicie... Nie wiem sama co ci poradzic bo seks w jednej pozycji to chyba moze sie znudzic. W sumie moze z nim jest cos nie tak może ma dużo stresów albo nie czuje sie do konca rozluźniony jak chcecie to robić? Spróbujcie sie dogaddac:*

Gość taki jeden cukierassssek
a moze nie dbasz o higiene w miejscu intymnym...? albo raz zaniechalas i on ma jakis uraz? albo ma uraz po ex? ja mialam po eksie uraz do oralu :/ na szczescie moj obecny facet to czyscioch :D

Gość nie-stety
zdecydowanie jest z nim cos nie tak, jak może mu opadać przy kobiecie, mnie to nawet w miejscach publicznych przy ubranych laskach staje a co dopiero przy nagiej zadbanej. Mam nawet problem z moja partnerka ze za duzo moge + ona jest dorobniutka, a ja mam 20cm - szerokiego penisa i wiecej niz jeden raz podczas stosunku nie da rady bo zbyt intensywne odczucia ma.

Gość eeeeee
a moze wolałby z chłopcem i jak cie posuwa od tyłu to sobie chłopaczka wyobraża, he? To tłumaczyłoby brak zainteresowania twoją cipką

No dobra widze ze jest cos nie tak, Watpie zeby moj chlop byl gejem. Powiedzial by mi. On nie jest homofobem i akceptuje wszystkich, siebie tez by zaakceptowal jako geja. Jak w takim razie z nim rozmawiac zeby jego meskosc nie poczula sie urazona? Przeciez nie moge mu powiedziec ze nie do konca jest mi z nim dobrze w lozku... Czy to moze wynikac z braku doswiadczenia w tych sprawach?

Gość nalefka
a jakas satysfakcje czerpiesz z waszych zblizen?

Lubie te pozycje ale czasami chce czegos innego i dlugiej gry wstepnej. Zaspokajam sie generalnie sama..... Nawet jak sie kochamy to sobie sama radze :)

Gość nie-stety
polecam szczera rozmowę z psychologiem tylko jest jedno ale... on albo sie zamknie w sobie pod tym względem i będzie koniec seksu albo otworzy i wszystko sie wyjaśni z szansa na lepszy seks dla ciebie... sam nie wiem, ewentualnie przychodzi mi do głowy romans... ale to juz ty znasz go lepiej

Gość nalefka
on, rozumiem, w ogóle nie wie, co to łechtaczka?

Gość zakrawa na geja
to gej lubi patrzec tylko na twoj zadek

Gość asfsdgh dh
poprostu wystaw mu psiute i w razie potrzeby za lep i do psiutki :P moze jest niesmialy :D gdybys mnie spytala dlaczego cie tam nie dotykam wcale bym sie w sobie nie zamknol tylko powiedzial ocb lub zaczol dotykac :)

Gość gfgfg
pieprzycie . Nie ma nic lepszego niz kobiecy tylek .

Dzieki za komentarze. Wydaje mi ie ze on nie ma doswiadczenia, generalnie malo mowi o swojej przeszlosci. Chyba nigdy nie byl w zwiazku. Ja mam spore doswiadczenie on kilka jednorazowek...... Czeka nas powazna rozmowa, mam nadzieje ze sie nie przestraszy i nie potraktuje tego jako atak!!!