Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roxy626

Krwawienie z odstawienia a dziwne objawy.

Polecane posty

Gość Roxy626

Od pięciu miesięcy biorę harmonet. W zeszłą niedzielę, tj. 19.07 brałam ostatnią tabletkę. Krwawienie występuje u mnie zwykle w 2, 3 lub 4 dniu 7-dniowej przerwy. Już w niedzielę zauważyłam, że mam hmm nie wiem jak to nazwać? Twarde jajniki? No powiedzmy twarde podbrzusze i częściej oddaję mocz, czułam także pieczenie podczas oddawania moczu. Zaczęłam się bać, że jestem w ciąży. Krwawienie wystąpiło jednak czwartego dnia rano i przestałam się trochę bać, trwało dwa dni, a ja nadal mam twarde podbrzusze :/ Dodam, że od dwóch dni śpię dłużej niż zwykle, i mam problem z załatwieniem się(nie z oddaniem moczu), gdyż czuję jakby bolały mnie przy tym jelita. Dodam, że przed 7-dniową przerwą brałam dwa opakowania tabletek bez przerwy ponieważ jechałam na wakacje i nie chciałam dostać krwawienia. Zrobiłam tak pierwszy raz, wcześniej zawsze jedno opakowanie i przerwa. Czy to mogą być skutki uboczne tabletek?

Gość Roxy626
No, ale przecież dostałam krwawienia

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuup
jak masz kłopoty z sikaniem to masz raczej zapalenie pęcherza

Gość Roxy626
Zastanawiałam się nad tym bo gdzieś czytałam, że przy tym też jest twarde podbrzusze. Może tak być?

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuup
jak często oddajesz mocz i cię piecze to na 100% masz zapalenie