Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorta

Kto na 2011 rok?

Polecane posty

Gość dorta

my juz cos tam planujemy. jeszcze nie tak dokładnie ale juz. chcielibysmy wrzesien

Gość debilakk
my bedziemy miec w lipcu 2011, mamy fotografa, sale, za reszte sie wezniemy po nowym roku. To jeszcze kupa czasu....

Gość ewewe
my chcemy sierpien 2011 ale nic jeszcze nie zalatwialismy...

A my w czerwcu 2011. Na chwilę obecną zaklepany jest tylko/aż świadek, właśnie głowimy się nad salą:)

Fajnie, że macie już salę. Dla mnie to największy problem. A jakie podali wam ceny na 2011 za osobę? I w jakim mieście?

Gość my też
chcemy we wrześniu 2011, jeszcze nic nie mamy załatwionego ;)

Gość o ranyyyyyyyyyyyyyy
a ja 2010 i NIC jeszcze nie mam. Ze też się Wam tak chce.

Gość AnnA-Nene
my:) chyba sierpień 2011;) na razie wybieramy salę i mamy wybrany juz kościół

Gość a może kto nas 2016 jest ktoś
....tak apropo mamy rok 2009...heloł!

Nie znasz realiów, to się nie czepiaj "a może kto nas 2016 jest ktoś "!!! Lepiej myśleć wcześniej, niż później żałować, że to czy tamto już ktoś nam sprzątnął sprzed nosa.

Gość my też
u nas sale trzeba zamawiać na minimum 2 lata, jedna nawet na 3 wiec po co te komentarze? albo zamówimy coś jeszcze w tym roku albo będziemy musieli wszystko przekładać o kilka miesięcy, ewentualnie czekać aż jakaś para zrezygnuje i będzie termin. wiem, że to chore planować wszystko 2 lata wcześniej ale inaczej się po prostu nie da.

Gość Panta_Rei
my tez na 2011, prawdopodobnie sierpien :) nie mamy jeszcze nic, tylko świadkową :D

Gość ona__20
My też prawdopodobnie 30 lipiec albo sierpień 2011 :) TYrzeba już planować, bo z salą ciężko... A nie chcemy mieć, że tak powiem byle jakiej tylko wymarzoną ;D

Gość my też
My na razie organizujemy spotkanie przyszłych teściów i liczymy gości, żeby wiedzieć na ile osób zamówić salę. potem zespół, fotograf i kamerzysta (pewnie z jednej firmy) a potem przerwa na jakiś rok :) A na ile osób planujecie wesela?

Ja również na 2011 :) Mamy już wszystko co najważniejsze, tj sale, fotografa, kamerzyste i zespół. Niestety, musiałam wszystko załatwić tak wcześnie bo do wiosny nie będzie mnie w Polsce i chciałam zarezerwować wszystko jeszcze przed wyjazdem ( choć miałam to robić po powrocie, ale po wstępnym rozpatrzeniu się w sytuacji wyżu rocznika 80 - 90 i po artykule w gazecie na temat kiepskiej sytuacji ludzi urodzonych w tych latach i planujących slub z powodu koniecznosci rezerwowania wszystkiego duuuzo wczesniej zdecydowalam ze lepiej zrobic to teraz) . Nikt nie był tym zdziwiony, przeciwnie, u zespołu bylismy 11 parą zapisującą się na 2011 rok , u fotografa i kamerzysty podobnie. Pozdrawiam serdecznie :)

U mnie nadal poszukiwanie zespołu, pozniej mysle, ze kamerzysta i chyba to wszystko na jakis dłuższy czas, chyba ze zapomniałam o czymś :)

Gość ewewe
ok 80 a ja nawet pierscionka jeszcze nie mam... boje sie czy zdazymy ze wszystkim :/

Gość my też
ewewe - spokojnie zdążycie. a na jaki miesiąc planujecie?? My mamy problem z gośćmi bo wyjdzie nam po ok. 130 osób od każdego z nas!! mamy strasznie duże rodziny.

Gość ewewe
prawie rowno za 2 lata- 6.08.11 :)

Gość my też
za 2 lata to każda z nas spokojnie zdąży z przygotowaniami. A tak a propos fotografa to jego też trzeba zamawiać na 2 lata? Bo nie orientuję się kompletnie.

Ten fotograf, którego my chcielismy jest bardzo rozchwytywany w naszym miescie. Kiedy u niego bylismy , mial juz zapisy na 2011 i wcale sie nie zdziwil, ze tak wczesnie go zamawiamy.

Gość ewewe
Nie wiem czy my zdazymy ze znalezieniem wszystkiego i co najwazniejsze z zebraniem funduszy. Ukochany poza tym jakos sie nie spieszy z pierscionkiem... :P

Gość my też
ja pierścionek mam już od wielkanocy :)

DO " My tez" Mamy taką samą sytuacje :) Ja tez mam pierscionek od Wielkanocy, dokladnie od Wielkiej soboty i slub tez we wrzesniu :) Moze nawet ten sam dzien :) Kiedy Wy, wiecie juz? My 3 wrzesnia

Kobietki, duzo w Was pisze, ze chcecie slub w lipcu-sierpniu.. Nie boice sie, ze bedzie tak gorąco ze się rozpłyniecie?? Ja sobie nie wyobrazam brac slubu w upalach...Znajomi mieli ostatnio wesele i tort im sie tak rozpuscil, ze przy krojeniu caly soadl na panią młodą.. tylko współczulam :( Nie lepiej wrzesien - pazdziernik??

Gość my też
nie wiemy jeszcze która sobota ale 10 to nasza rocznica więc może wtedy się uda :) Chcemy żeby już nie było gorąco ale było jeszcze ciepło więc właśnie początek września. ahtziri - co już macie zamówione??