Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksennaaaa

Singielki, czy macie znajomych i imprezujecie?

Polecane posty

Gość ksennaaaa

Jak wogole organizujecie sobie czas? Pytanie kieruje do singielek mieszkajacych samodzielnie. Spotykacie sie ze znajomymi, chodzicie na imprezy, macie jakies hobby?

Gość Słodko_Gorzka_Dziewczyna
Staramy sie jakos zawsze gdzies wyskoczyc poszalec:D to ze sie jest samym nie oznacza by zaraz sie zakisic w domu:P brak faceta niczego nie rujnuje

Gość ksennaaaa
Pewnie, ze moga:). Ogolnie pytam singli, ale przede wszystkim tych mieszkajacych samodzielnie, a nie z rodzicami.

Gość ksennaaaa
"ah te kobiety"-----czyzbys mial zle doswiadczenie z kobietami :D?

Gość ksennaaaa
a te 2 numery z youtube w twojej stopce to twoj protest song przeciwko kobieta :D?

mieszkam sam :) z tą organizacją czasu to jest różnie, bynajmniej u mnie. mam 28 lat i większość moich znajomych ma swoje "lepsze połowy" wiec nie zawsze jest z kim co robić. Generalnie u mnie wygląda to w ten sposób ze oddaje się pracy i temu co mnie pociąga czyli sport. Doszło do tego że obecnie brakuje mi dnia żeby wszystko załatwić (popracować, pójść na trening) :)) cholera przydał by sie ktoś, żeby mi w domu ogarnąć :))

Gość ksennaaaa
Zawsze mozesz wynajac gosposie :P Ja na brak znajomych nie narzekam, ale nie mieszkam w Polsce, wiec nie zyje pod presja otoczenia, ze musze wyjsc juz koniecznie za maz. Mam tu sporo znajomych, ktorzy zyja tak jak ja. Tez uwielbiam sport, w ten sposob sie odreagowywuje po pracy, lub zeby odciagnac negatywne mysli, pomaga jak cholera :D.

hahahaha te dwa numery z mojej stopki pamiętają jeszcze ubiegły rok :)) kiedy w moim życiu nastąpiły WIELKIE przemiany właśnie przez Kobietę :) mówisz "protest" po części tak właśnie jest :) jakoś w moim życiu zawsze pojawiały się kobiety o charakterze pań z teledysków :) ale tak jak pisałem, wierze że w końcu przestaną lgnąć do mnie "parszywe dziwki" i zwrócą na mnie uwagę prawdziwe Kobiety ;)

Gość ksennaaaa
hmmmm.....no to moze Ty dotychczas zwracales uwage na "parszywe dziwki" zamiast na normalne kobiety :). Niestety moze Cie zmartwie, ale kazda kobieta ma cos w sobie z "dziwki", nawet te "najswietsze", te wlasnie czesto okazuja sie tymi najgorszymi.

"Niestety moze Cie zmartwie, ale kazda kobieta ma cos w sobie z "dzi**i", nawet te "najswietsze", te wlasnie czesto okazuja sie tymi najgorszymi." to ja wiem, tylko czy to zawsze musi przenosić sie na strefę materialną związku? a nie może odnosić się do sypialni? :)

Gość ksennaaaa
hahaha :D..... cos w tym jest, z doswiadczenia wiem, ze wiekszosc facetow marzy o kobiecie, ktora: w lozku byla dziwka, na codzien zakonnica, dobra kucharka i mamuska, ktora czasami przytuli :) Sama jestem kobieta, ale musze przyznac, ze rzeczywiscie wiele kobiet jest pazerna na kase, latwo im tym zaimponowac. Ale czesto sa to puste laski, choc nie chce uogolniac.

i tu leży mój problem :) zamiast ruszyć dupe i poderwać panne to ja leniwy jestem i biorę to co do mnie lgnie.

Gość ksennaaaa
Moze najwyzszy czas to zmienic ;-)

Gość ksennaaaa
a tak przy okazji, to moge spytac co robisz na kobiecym forum ;-)?

rok temu znalazłem to forum w historii komputera (pozostałość po mojej byłej) i tak od czasu do czasu zaglądam tutaj jak mi się nudzi :) ale to bardzo sporadycznie

Mieszkam sam, nie mam tutaj żadnych znajomych bo zamieszkałem całkiem w nowym miejscu. Myślałem że będzie mi się dobrze mieszkało samemu ale jednak tak nie jest.

Gość ajt
Po to jestem singielka zeby sie swietnie bawic bez zadnych ograniczen. moje zycie to jedna wielka impreza, czasu nie planuje ale zawsze mam co robic. gdybym nie imprezowala to ewnie bym sie z kims zwiazala :P