Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fififinka

MÓJ EKSPERYMENT

Polecane posty

Postanowiłam zrobić eksperyment ,ekseryment dotyczy ubioru otóż gdy zaczełam ubierać się po męsku to koleżanki zrobiły mi się za bardzo luźne [otóż traktowały mnie jak chłopca XD] A chłopacy reagowali różnie niektórzy wyzwiskami a u niektórych zwracam pozytywna uwagę [otóż miałam swój mały fan clubik XD] gdy zaczęłam sie ubierać elegancko zwracałam na siebie uwagę ,ale uwagę starszych [nie starców ale facetów tak 20 -26 lat ,ja mam 15 jak by co ] ,ogólnie inni w moim wieku mówili że laska jestem [ale mam tu i ówdzie za duzo otóż ważę 67 kg ] ale te ciuchy były dopasowanie i niektóre miejsca kryły :) ,i teraz mi nikt nie powie że wszyscy sie patrzą tylko na figurę ^^ a co wy o tym wszystkim sądzicie ?

Gość KasiaxD
Masz dopiero 15 lat wiec możesz ubierać się jak Ci się tylko podoba :] Gust z wiekiem się zmienia więc jak będziesz miała 18 lat to będziesz się ubierać elegancko :)Też miałam taki okres w życiu gdzie ubierałam bluzy, adidasy, itd... a teraz unikam takiego ubioru (prócz adidasów) :] To nie prawda że chłopaki lubią szczupłe dziewczyny i dziewczyny szczupłych chłopaków :P Osobiście jestem takiego zdania że kochanego ciałka nigdy za wiele :P chłopaki lubią eleganckie dziewczyny i zawsze się za taką oglądną, bez znaczenia ile Ona ma lat :] Pozdrawiam :)

Gość Edhaa
Mam 16 lat i też zauważyłam ze jak się ubiorę w szpilki i na elegancko to się za mną ogladają przepuszczają przez ulice itp

Gość jak dorosniecie to zrozumiecie
ze nie szmaty sie licza a wrodzony wdziek i bycie pociągającą z natury. a ztym bedzie ciezko wazac 67 kg w wieku z naciskiem na CIĘŻKO :P

Gość errata_________________
w iwku 15 lat:P co wam po szmatach jak w łóżku się jest nagim

Gość pilnuj wagibo niedługo
bedziesz grubaskiem i to nie tak słodkim...

taa..ja jestem na diecie już 66 na wadze :P spoko jakoś to bedzie ,nie same patyki chodza po ulicach

Gość ja mam 13lat
eksperyment --> Lewa nóżka .! głupie ! durne! idiotyczne ! beznadziejne ! GRUBASKU !