Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

strasznie boli po rozstaniu nie wytrzymam tego.pomocy

Polecane posty

spotykalem sie z kobieta 7 miesiecy strasznie ja kochalem do tej pory ja kocham ja 28 lat ona 23 mieszkam w domku pare dni temu spakowala walizki i miala sie do mnie przeprowadzic do mnie a za dwa miesiace do nowego domu( pomagala mi wybierac rzeczy do mieszkania sypialnie ,podlogi itp ktorego teraz wykanczam mielismy dzisiaj wyjezdzac nad morze a za miesiac na wczasy zagraniczne mowila ze mnie bardzo kocha . w ostatnia sobote bylismy na malej imprezce po powrocie do jej mieszkania rodzicow zaczelismy sie klócic bo mialem jej kupic auto a ona chciala drozsze i taki inne drobne sprzeczki kazala mi wyjsc z domu w nocy a za pare minut pojawil sie kolega ktorego znam od malego sama do niego zadzwonila w niedziele mialem sie z nia spotkac o 22.30 u niej bylo ciemno wiec wszedlem na gore i slyszalem glosy siedziala ponownie z nim ponioslo mnie i zaczelem kopac drzwi twierdzila ze to gral telewizor oszukala mnie spotkalem sie na drugi dzien z tym kolego opowiedzial mi wszystko ze byl jak kopalem drzwi i ze przyjechal rowniez do niej dzien wczesniej przysiegal ze nie spal z nia wzielismy razem telefon i on zadzwonil do niej na glosnomowiacy i powiedziaal ze nie che byc ze mna tylko z nim zamurowalo mnie spotkali sie jeszcze wczoraj wyrazala sie do niego przez sluchawke kochanie szok i wielki bol dziisaj wyjechala nad morze z kolezanka rozmamwialem dziisaj z nia powiedziala ze chyba przyjedzie do niej ten chlopak(moj kolega) ze jest z nim a nie ze mna ale mnie kocha tak to boli a jesli do niej przyjedzie to juz na bank bedzie uprawial seks tak to boli mielismy takie plany nie spie juz 3 noce nie jem nie moge przestac o niej myslec z mojej strony ja zle zrobilem bo od kopania w jej drzwi rozwalilem drzwi jak rowniez markerem wymazalem jaj pietro ale za pare godzin wyczyscilem ponioslo mnie tak to boli tak cierpie nie moge normalnie zyc

A słyszałeś grafomanie o znakach przestankowych? Jak tyś zdał chłopie maturę z języka polskiego? Żenada! Jak już dla kogoś coś piszesz, to weź się postaraj! :(

Gość Lubie Ostro
To może na uczuciowe z tym ,a nie na erotyczne? eghm?

Wredniak ma racje - nie postarales sie :O wiec i ja starac sie nie bede,zeby Ci odpisac :classic_cool: A zreszta to jakies prowo - zrobila Ci awanture o zbyt tanie autko ? bzdura :P