Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcinoooo

BŁONA DZIEWICZA A DZIEWICTWO

Polecane posty

Witam. Zwracam sie z prosba o pomoc- jestem z moja dziewczyna od 6miesiecy, bardzo sie kochamy. Planujemy rozpoczac wspolzycie, do tej pory jedynie w gre wchodzil seks oralny oraz jakies palcowki i tego typu rzeczy ;) Ona ma 17lat i jest dziewica, a ja mam 20. Moze zabrzmi to glupio, ale zastanawiam sie czy ona posiada jeszcze blone- moge wlozyc w nia bez problemu 3palce do konca, ale potem napotykam opor i jezeli probuje wlozyc reke glebiej sprawia jej to lekki bol czy raczej dyskomfort, nigdy nie spotkalem sie z taka sytuacja u zadnej kobiety, moze dlatego ze nie byly one dziewicami:) Ponoc blona dziewicza znajduje sie ok 2 cm od wejscia do pochwy, wiec czym jest to co sprawia opor? Bardzo prosze o odpowiedzi.

Gość bleeeeeeeeeee
no jak ci sie skonczy dlugosc 3 palcy to co ty chcesz tam wepchnac? cala reke? nie dziwne ze ja boli

Gość pooopopio
bleeeeeeeeeee jestes duper i love you :* Jestes moja idolka pokazalas tej przemadrzalej krowie z tymi tlustymi girami gdzie je miejsce :D

Gość bleeeeeeeeeee
ale o co chodzi?

Gość bleeeeeeeeeee
czytalam :P i???

no to palec jest długi przeciez to ty jej wiadro chcesz włożyć ? przecież jest dziewicą to nie ejst rozciagnięta przecież a tamte panienki napewno miały kilka gości przed toba wiec są rozjechane

dzieki za odpowiedzi :) ale skoro za przeproszeniem az tyle jej wchodzi to blony dziewiczej juz nie ma? bo z tego co wiem, kiedys po palcoweczce lekkiej wystapilo u niej krwawienie. glupie pytania, ale dla mnie bardzo istotne ;)