Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maruda87

Czy auto jest dobre na pierwszy raz??

Polecane posty

Gość maruda87

Biorąc pod uwagę że chłopak doświadczony, ale laska zielona :(

Gość yyyhhhhh.............
jesli to Twoj pierwszy raz to absolutnie nie polecam, w samochodzie generalnie super wygodnie nie jest.

nie radze - w autach trzeba sie troche nagimnsatykowac - lepiej tradycyjnie w lozku

auto to przereklamowana sprawa - jest ciasno i niewygodnie :P Na szybki numerek może i tak, ale na pierwszy raz lub długi namiętny seks odpada ;)

"auto to przereklamowana sprawa" - wcale nie - ja to bardzo lubie, troche gimnastyki nikomu nie zaszkodzi ale to nie na 1 raz

Gość Chlopak24
Od biedy moze byc, ale tylko o nadwoziu typu KOMBI (estate). Dlaczego? Mozna wtedy wypakowac caly bagaznik i zlozyc tylna kanape na plasko i mamy lozko polowe. Ja mialem pierwszy raz z dziewczyna w lozku w wynajetym pokoju i jednak lozko, ew. seks na lonie natury polecam. Tylko, ze w drugim przypadku trzeba byc na tyle mocnym, zeby nie zwracac uwagi na insekty.

jesli to Twoj pierwszy raz to absolutnie nie polecam, w samochodzie generalnie super wygodnie nie jest\" jak ktos jezdzi fiat 126p ewentualnie innym tico czy matizem , to nigdy mu nie bedzie wygodnie :P to jest zrozumiałe... polecam vv transporter ;) zajebista sprawa a jak ma przyciemniane szyby to mozna zrobic to i w centrum miasta :D

Regres zaj**ista sprawa a jak ma przyciemniane szyby to mozna zrobic to i w centrum miasta To jest dobre na rozruszanie dalszego pożycia a nie na pierwszy raz - kaman :)

ania1311 niekoniecznie ;) różne są kobiety ... z niektórymi nawet nie trzeba iść do samochodu bo chętnie zrobią to z tobą już w ubikacji męskiej :P

Regres niekoniecznie różne są kobiety ... z niektórymi nawet nie trzeba iść do samochodu bo chętnie zrobią to z tobą już w ubikacji męskiej Ooooo fuuujjj :D

Autorko - Chciałbym zdementować opinię o doświadczonym chłopaku bo gdyby tak było to nie wymyśliłby pierwszego razu w samochodzie. Bez względu na typ nadwozia nie jest to najlepsze miejsce. Choćby z powodu braku podstawowych środków higienicznych. Chyba że zaparkujecie koło hydrantu, no w tej sytuacji moze byc:P

Ooooo fuuujjj " sa tez tacy co na takie coś reagują ochhhhh i achhhh :D

Regres Ooooo fuuujjj " sa tez tacy co na takie coś reagują ochhhhh i achhhh Czyżbyś należał do tych osób Regresie???????????? :D

Czyżbyś należał do tych osób Regresie????????????" akurat osobiscie nie preferuje przypadkowego sexu :D ale ze swoja dziewczyna robie czasami takie numery w dziwnych miejscach :D

w wieku 18 lat nie mialam tej przyjemnosci - dopiero kilka lat temu to odkrylam wiec jestm neico opozniona ;) mam dom w lesie (doslownie) i czesto wracajac do domu samochodem, lesnymi drogami mijam zaparowane samochody na poboczu - ciekawe ile dzieci sie poczelo w moim sasiedztwie ;)

Regres Czyżbyś należał do tych osób Regresie????????????" akurat osobiscie nie preferuje przypadkowego sexu ale ze swoja dziewczyna robie czasami takie numery w dziwnych miejscach E no ze swoją dziewczyną to insza inszość ;) my tu o pierwszym razie rozprawiamy ;)

my tu o pierwszym razie rozprawiamy ' nie chcę tutaj wypisywac szczegółow swojego zycia :D ale moj pierwszy raz z nią nie był w łózku i nie był w domu ;)

Regres my tu o pierwszym razie rozprawiamy ' nie chcę tutaj wypisywac szczegółow swojego zycia ale moj pierwszy raz z nią nie był w łózku i nie był w domu Ale tu nie chodzi o pierwszy raz z partnerką ową Twą tylko o "pierwszy raz" kobiety :)

ale "laska zielona" wcale nie musi oznaczać ze to 1 raz ... może np być zielona bo zamiast brać penisa do buzi to ona go całuje :P nie wiemy co ta zieloność tutaj oznacza ;)

Gość maruda87
1 raz w ogole :)

Gość ja ntam swój pierwszy raz
przeżyłam w polonezie caro w krzaczkach nad Wisłoką. Było świetnie. Nie ważne w końcu gdzie, tylko z kim :-D. AAAA, to byuło w '89 a my mielismy po 19 lat. Technicznie rozwiązało się to tak, że rozłożyliśmy przednie siedzenia do prawie poziomej pozycji.

\"może np być zielona bo zamiast brać penisa do buzi to ona go całuje\" oj tam, taki szczegół :P

1 raz w ogole " no to skoro tak jest :) jak "doświadczony" koleś zadba o dobry nastrój ;) to mozna to zrobic nawet w szalecie miejskim ;) bedzie dziewczyna miała co wspominać ... nie tak jak te 99 % dziewic co po rozłozeniu nóg pod namiotem ewentualnie w pokoiku swojego chłopaka obok którego w salonie siedzą jego rodzice po wspomnieniu sobie swojego 1 razu zbiera im sie na niezłe wymioty ....:P

oj tam, taki szczegół" klaudka ale jednak znaczący w ogólnym rozrachunku ;)

"znaczący w ogólnym rozrachunku" w ogólnym jak w ogólnym, ale na pewno w ostatecznym ;)

Gość ja ntam swój pierwszy raz
raczej sie na autach nie znam :-P. A polonez to był, może i faktycznie nie caro, ale nowiuśki :-D. I jeszcze jedno - w tym układzie jaki mieliśmy, nie dało sie tego zrobić "po bożemu", więc ja musiałam iść "na górę"