Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa789

na czym smażycie jajka jak nie macie masła?

Polecane posty

Gość ewa789

Bo on usmażył na delmie! Śmierdziało tą margaryną jak nie wiem co. Ja tam zecydowanie wolę np na oleju, przynajmniej tak nie śmierdzi. A wy?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Fridaaaaa
margarynie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość na słońcu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość TYLKO OLEJ
SLONECZNIKOWY TYLKO

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość
olej/margaryna/skorka od sloniny - zalezy co mam w lodowce;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kurzarz włochy
olej slonecznikowy jest the BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość szabadabada
zawsze na dobrym masle , a jesli go nie mam to na niczym margarna i inne tego typu tłuszcze sa okropne :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tylko na maśle
ale jeśli juz nie mam masła to mam taki sposób, by przeżyć smażenie na oleju smażę cebulkę na oleju i dopiero na tym jajka i takie są pyszne tak samo na smalcu + cebulka jajka na oliwie z oliwek extra vergine, takiej zielonej, są dość dobre jeszcze robię jajecznicę na parze i wtedy nie potrzeba wcale jakiegokolwiek tłuszczu i jajecznica ma smak prawie jak na maśle

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a dlaczego zaraz
Teraz w lato to tylko na pomidorze, rozciapciac dobrze trzeba jak zmięknie :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
zawsze smażę na oleju z pestek winogron - nie ma specyficznego smaku ani zapachu zawsze też smaże najpierw cebulę, kiełbaskę czy co tam mam i na koniec wlewam jajka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
10:28 [zgłoś do usunięcia] Ewa 33 zawsze smażę na oleju z pestek winogron - nie ma specyficznego smaku ani zapachu zawsze też smaże najpierw cebulę, kiełbaskę czy co tam mam i na koniec wlewam jajka robisz bardzo dobrze bo olej to najlepsze i najzdrowsze są tłuszcze. ja używam oleju słonecznikowego naturalnego natomiast nie znoszę smrodu oliwki z oliwek. z winogron tez bardzo lubię najpierw kiełbaskę później cebule smażę

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość eqa
dobra jest jajecznica na śmietanie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość eqa
i na smalcu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość adaskost
Oj...zdecydowanie nie na margarynie!!!!! jajka sa niezjadliwe.... Jak nie ma masła... to smaże na oleju (jeśli chodzi o jajka sadzone), lub jak ktoś juz napisał na. np, na boczku (jeśli chodzi o jajecznice)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość smwjk
Ewa33 :-)najpierw to sie smazy boczek,kiełbase,potem cebule,a nie tak jak Ty,najpierw cebule :-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mioiouo
prezysmaz ser zółty na samej patelni bez niczego wycieknie ci tłuszcz u juz masz olej :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość margaryna jest obrzydliwa
"ja używam oleju słonecznikowego naturalnego " tylko, że nie powinno się smażyć na slonecznikowym oleju, nawet na jego opakowaniu to jest napisane

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość olej do duszenia warzyw
smalec do mięs i produktów pochodzenia zwierzęcego.Masło do smażenia w ogóle się nie nadaje!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zoskiaaaaaaaaaaa
na na wodzie, bez tluszczu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pan wazniak
na patelni

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ewa lubi spalona cebulke

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nie cierpię cebulki masełka ziemniaczków.lubię cebulę,masło,ziemniaki.przestańcie idioci z tymi infaltynymi zdrobnieniami.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Infantylne są osoby ,które nie wiedzą dlaczego używa się zdrobnień :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A to sobie żryj z cebulą, ja jem z cebulką np. pierogi, bo jajecznicę najwyżej ze szczypiorkiem, a nie szczypiorem. Właśnie spożywam fasolkę szparagową, a nie fasolę.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
olej kokosowy - pyszna jajecznica :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×