Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkaaasiiiiiiaiaiiaiaiaaaakk

nudno a więc......

Polecane posty

zbierzmy sie kobitki do sprzatania :P ja tak od tygodnia sie zbieram i nic... kurze trzeba powycierac umyc lazienke... kto ze mna?? i od czego zaczniemy? 1. kuchnia 2.pokoj 3. lazienka 4. garderoba ??

uppp

no to kochana ja wlaczam sobie juz muzyczke no i robie herbatke a ty kawke:) i pogawedzimy i zabieamy sie do sprzatania co ty na to ?:)

oj dziekuje mam nadzieje ze bedzie smaczna hehe:D ok zaczniemy od kuchni w sumie to ja mam taki aneks kuchenny :) polaczony z pokojem no ale zaczniemy od zmywania :P jak ja tego nie lubie zmywanie koszmar :p jeszcze wczoraj kolacje mielismy spagethii i teraz trzeba to myc :P

chyba juz sie zabralas za zmywanie:) no wiec ja tez ide szybko pozmywac 1.zmywanie 2. sprzatanie blatu 3. umycie kuchenki 4. zamiatanie to bede teraz robic kochana:*a tynapisz co ty robisz

zmywam:) nastepnie blat i te sprawy.. na koncu jak bedzie juz czysto u gory:) zaczne z plytkami:) jak skoncze to sie odezwe:)) a ja dzis na obiad bede miec sphagetti:):):) buziaki:*

no i po klopocie z naczyniami:D:D hmm teraz... blat itd.. nastepnie smieci:D a na koncu zajme sie podloga:) na razie dobrze mi idzie:):) a jak tam Tobie leci?? sprzatanie herbatkowo-kawowe:):) :*:*

a mi ok :D juz pozmywane umyta kuchenka i blat jeszcze tylko podloga mi zostala :) do pozamiatania i umycia:D a herbatka pyszna a jak tam kawka:D **:*:*:* pozniej pokoj? :)

kawusia mmm:):):) hehe:* hmm ja juz tez pozamiatalam a umyje zaraz jak zrobie obiadek.. moj Misiek o 12 ma przerwe obiadowa wiec upichce mu spaghetti:):) tak pozniej pokoj:):*

no ja zaczelam wlasnie pokoj :) moj konczy prace o 15 a pozniej musimy jechac zalatwic sprawe wiec nie robie dzis obiadku .. tylko kolacje;p ... :) pozniej jak wszystko posprzatam to musze sie wykapac :P idoprowadzic do porzadku :) juz lozko poscielone ladnie poduszki polozone hehe:P :*:*:*

Gość
jak sprzatacie jednoczesnie piszac na kafe?

normalnie ... sprzatam a co jakis czas spogladam ... i pisze... nie wiem co tu jest trudnego.. no ale moze dla niektorych tak prawda mineral_wasser :D? :*:*:*

a ja wlasnie koncze pokoj hehe :) jest czysciutko:) zreszta u mnie nigdy balaganu nie ma ale trzeba bylo poscielic wytrzec kurze pozamiatac panele .... nienawidze paneli jejku taki e"koty" sie zbieraja u ciebie tez? jeszcze tylko umyc panele i wszystko w pokoju :) i pozniej lazienka...:) kibelek kabina heh az mi sie nie chce:P

ehhh i juz po obiadku:):):) pokoj juz tez posprzatany:D ja to chyba bede caly dzien sprzatac:D:D:D:D a jak tam u Ciebie?? kkaaasiiiiiiaiaiiaiaiaaaakk przepraszam ze tak pozno odp:*:*:*