Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szarlotkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

przyjazn z bylym?

Polecane posty

Gość szarlotkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

j.w jest to mozliwe, realne?

200.000 tysięczny temat wałkowany po raz xxx na kaffe :D NIE NIE MOZLIWA :D

Gość pewnieze tak
Chyba,ze w Twoim zyciu pojawi sie zazdrosny facet albo u niego zazdrosna dziewczyna co wiem z własnego doświadczenia ;) Przyjazn trwała 10 lat on przez 5 lat miał dziewczyne co mnie lubiła bo znałyśmy sie wczesniej rozstali sie teraz od roku ma nowa dziewczyne i ta mnie nie lubi więc automatycznie przyjaźń sie skonczyła mieszkamy 5 minut od siebie a ostatni raz go w grudnu widziałam ;) więc bosko ogólnie

Gość brak mi kafeterii
TAK, czcemu by nie?

TAK, czcemu by nie? " a chociaż by z tego prostego względu że zycie jest krótkie i bezsensu jest go marnować na coś co nie ma racji bytu ;) a wiekszosci przypadków owa przyjażń jest odgrzewaniem czegoś czego juz nie ma :) to tyle

a moim zdaniem jest wrecz bardziej mozliwa niz z kims z kim sie nie bylo po 1 - lepiej znasz ta osobe, z kazdej ze tak powiem strony po 2 - esli zdecydowalismy sie cos zakonczyc to jest to zakonczone na dobre, powrotu nie bedzie (chyba ze ktos jest rozchwiany emocjonalnie i sam nie wie czego chce) po 3 - znajac kogos tak dobrze i bedac z nim wczesniej blisko zalezy nam na jego szczesciu po 4 - ta osoba najlepiej powinna nam doradzic jesli chodzi o nowe zwziazki ale to tylko moje zdanie

Gość hgkljyhuylhbv
Wszystko zależy od poszczególnych okoliczności i konkretnych osobników. Czasem nie jest wykluczone mieć dobre kontakty z ex, ale czy przyjaźń? To trochę duże słowo

chyba Ci się nudzi i szukasz jakiegoś skomplikowanego chorego układu, w czasie którego będziesz sobie mogła popłakac w poduchę :P