Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DiscoBitch

Spuchnięte wargi sromowe od uderzenia

Polecane posty

Gość DiscoBitch

Jakiś tydzień temu nie fortunnie usiadłam, ze po 2 godzinach miałam spuchnięte wargi sromowe ale to strasznie spuchnięte następnego dnia były sine, po dwóch trzech dniach opuchlizna zeszła ale po ponad tygodniu nie są wcale wyleczone , dalej jest opuchlizna , a pod spodem czuć taką trochę dużą gulkę... mam 15 lat więc po żadnym stostuunku nie jestem ... nie wiem co to moze być , czy mogę mieć raka albo coś , albo mieć potem probelmy w zajsciu w ciaży, a do ginekologa boje się isć , a najgorsze jest to ze moja mama jest za granicą i jestem z tata a przecież tacie takich rzeczy nie powiem.. błagam POMOCY !

Gość milllla
to na cos ty usiadla dziewczyno??

Gość idz do tego ginekologa
najlepiej zrobisz!!!!! a zadnej ciotki nawet nie masz???????????

Gość DiscoBitch
na taką poręcz na stacji kolejowej ; / . TO strasznie nie bolało ... ale efekty okropne .

to czemu sie boisz tego ginekologa????????????? i tak kiedys pojdziesz tylko ze ja nie wiem czy czasami w takim wieku nie musisz isc z mama :)

Gość xxx.X.xxx
nie dramatyzuj, idź do lekarza Nie wszystko jest od razu rakiem i nie wszystko prowadzi do problemów z płodnoscią. Może tam jakiś syf był rozlany i to zwykła reakcja uczuleniowa.

Gość xxx.X.xxx
Spróbuj pojść do ginekologa sama, jak zacznie ci gderac, to powiedz, jak jest - ze mama wyjechała, a z tatą sie wstydzisz. Jak ci jednak kaze przyjsć z tatą, to przyjdziesz z tatą, ale moze juz da spokoj i cie zbada

Gość DiscoBitch
Jak opowiedziałam mamie o tym to powiedziała ze postara sie wrócić w poniedziałek i że pójdzie ze mną . ; ) . ale mam nadzieje ze to do tego czasu zejdzie . ale to tylko pozytywne myślene .

w porzadku mamusia :D:D:D:D:D trzeba to sprawdzic, mam nadzieje ze bedzie dobrze

Gość DiscoBitch
Oby. Ale ja napoczątku myslałam ze to będzie to samo jak ze zwykłym uderzeniem. Pierwszys dzien spuchnięcie, drugi sinienie , trzeci brez zemian , czwarty zaczyna wszystko schodzić . Owszem jest tam tylko pod tym jest jakaś gulka . ;/

ciekawe co to jest???? badz spokojna

Gość DiscoBitch
też mnie to ciekawi , ale to napewno nic dobrego .

Gość takie rzeczy mówi się tacie
tato pójdzie z toba do lekarza i napewno zadba o ciebie równie troskliwie jak mama powiedz ojcu, na litość , on cie przewijał i tysiąc razy widział twoją cipkę, to tez jest twój rodzic tak smao jak mama

Gość DiscoBitch
Tak , jak wiem ale to nie to samo, poczekam do poniedziałku . I pójde z mamą .

Gość takie rzeczy mówi się tacie
to cały tydzień :-O przez tydzień to można się poważnie rozchorować :-O idź choćby do swojej lekarki-pediatry, oni też się znają nie musisz od razu do ginekologa iść

Gość DiscoBitch
w sumie tak , ale mama już zamuwiła wyzyte i postara sie przyjechać najszybciej, najbardziej sie boję że mogą być z tego jakieś powikłania , to jest najgorsze ...

Gość DiskoBich
Moja mama dzwoniła do ginekologa i ponoć to moze być jakieś zgrubienie po uderzeniu -.- i kupic alkacet czy jakoś tak będzie dobrze . ; ) i onoć trzeba to rozmasowywacc czy coś w ytm stylu .

Gość k-dd-k
miałam podobnie ...

Gość grażyn
ja też się wczoraj uderzyłam, aż krew się lała..potem mi spuchło a dziś mam siniaka..może mi ktoś doradzić jakieś maści? na gojenie? może ktoś miał podobnie..pozdrawiam

Gość derere
i jak tam grażyn ?

Gość grażyn
w niecały tydzień wszystko sie ladnie zagoilo :) ale profilaktycznie bralam jeszcze cicatridine. teraz jest juz normalnie :)

Gość kakało
musiałaś chyba spaść na tą poręcz ze spadochronu, który się nie otworzył;) A tak poważnie, to co spowodowało takie obrażenia? Bo jakby rzekoma poręcz, to nie wstydziłabyś się ginekologa;)

Gość grażyn
nikomu nie życze takiego czegos

Gość discobitch
ja mam z przez to strasznie skutki. Przez to uderzenie mam zwiotczałą jedną wargę ;/ co nie ładnie wygląda w porównaniu do drugiej ( jędrnej ) różnią się one rozmiarem ; / chyba jedyne co mi pozostaje to operacja plastyczna ;/ xd nie wiem dlaczego tylko ja mam takie skutki mimo że byłam u ginekologa...

Gość discobitch
a do kakało : no kurwa ! miałam 14 lat , mama za granicą i wstydziłam się powiedzieć tacie ' tato mam spuchniętą i siną warge sromową' - dla mnie to normalne że się wstydziłam ! ;] już jakieś teorie spiskowe... eeeeech ludzie... a swoją drogą nie spodziewałam się że po takim uderzeniu będzie ' takie coś ;/ '

Gość gość
mam to samo pomocy strasznie boli jest spuchniete i sine! nie pojde do lekarza bo sie boje pomozcie! co pomoze?

Gość arlecia29
kup sobie provag żel i posmaruj, ma działanie łagodzące, powinno przejść

Gość gość
mam ten sam problem dzisiaj jak schodziłam z rowera z wysoką ramą to sie uuderyłam niby nie ocno ale strasznie bolało po 30 min poszłam do domu i przy załatwianiu sie zobaczyłam że prawa warga jest strasznie spuchnięta i boli aż sie przeraziłam i popłakałam najgorsze jest to że nikogo nie ma w domu a nawet jak mama wróci to bd sie wstydziła jej powiedzieć a co dopiero iść z tym do ginekologa:(