Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mufcia

aaa co zrobić????

Polecane posty

Gość mufcia

chcę dzis zrobić swojemu facetowi niespodziankę...plan jest taki: wracam z pracy i prawdopodobnie jak zawsze od tej porze zastanę go spawdzającego pocztę przy kompie... dobrze dzis wyglądam, letnia sukieneczka, obcasy... no i własnie... prosze o pomoc mężczyzn... co zrobic zeby kompletnie zapomniał o tym ze jest głodny:P ze miałam dzis załatwic wazną sprawę ( o której zapomniałam):P POMMMOOCCYYYYYYYYYY!!!!!

Gość mufcia
no to zgine dziś:(

Gość mufcia
tylko że po tym śwadomośc wraca mu srednio po kilkunastu minutach...a tym razem to musi podziałac na dłużej....no powiedzmy na tyle zeby zapomniał zapytac czy załatwiłam temat i zeby miała czas z tym do jutra..słow ze już nie zapomne :P

Gość 1234567....
wejdź do domu z uśmiechem na ustach i słowami kochanie jak ja się za Tobą stęskniłam ....usiądź mu na kolanach i szepnij do uszka że cały dzień myślałaś tylko o seksie z nim i z tego wszystkiego zapomniałaś o całym świecie :)....albo zadziała albo się wścieknie :)

Gość no no no12345
no to kochaj sie z nim przez cała noc:P

Gość mufcia
na ile znam jego przenikliwość :P to po takiej akcji zaraz zapyta ZNÓW ZAPOMNIAŁAŚ??? nie nie on nie może mieć nawet sznasy na ani jedno słowo!!!