Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poważnie pytam

Pytam poważnie - czy was też piecze sperma?

Polecane posty

Gość poważnie pytam

Piecze mnie sperma jak jest w srodku i jak trafia na moja rękę. Do ust nie brałam to nie zadawajcie głupich pytań. Czy wy tez tak, macie dziewczyny? Czy to normane jest?

Gość piekła
ale jak sie znalazla w oku..to był ostani taki jego strzał!!!!

Gość poważnie pytam
mam okulary :-P Czy tu nie ma nikogo normalnego? Kto odpowie na pytanie jak człowiek?

Gość piekła
ale ja nie skłamalam:( poza tym ie uwazam odpowiedzi za głupią!!!po prostu tam szczypiałao...nigdzie indziej NIE!!!!

Gość poważnie pytam
a mnie piecze 😭 niby nie mocno, ale właśnie tak szczypie :-O nikt się z tym nie spotkał?

Gość piekła
to chyba nie jest nomalne

Gość poważnie pytam
no własnie dlatego pytam, bo może tak inni mają i ja sie powinnam przyzwyczaić? :-O w środku w sumie różnie raz bardziej raz mnie, raz prawie wcale, ale na rękach to chyba zawsze mnie piecze-szczypie tak lekko :-O muszę lekarza spytać

Gość poważnie pytam
jak was nie piecze to tez napiszcie - będę wiedzieć że jestem dziwna :-O

Gość poważnie pytam
tak szczypie na zewnętrznej stronie dłoni, na wewnętrznej raczej chyba nie ale jakoś tak mnie to dziwi, nie mówiłam jeszcze nic swojemu, ale jakoś mi to nie pasuje nie wiem gdzie szukać info na taki temat, żeby doczytac cos więcej

Gość ale wy sie nakrecacie
może on jest na cos chory :o albo Ty :o mnie nigdy nie szczypało :)

Gość laaalka
smak i kosystencja spermy jest zależna o tego jakie facet spożywa posiłki.A to ze piecze Cie to NIE jest normalne :(

Gość moze masz alergię
??? jest cos takiego. mnie nie pieczę. ani na ręku ani na brzuchu ani na plecach ani na piersiach. w buzi tez nie. To jest poważna odpowiedź.

Gość chocodrink
A myślałam ze tyko ja mam ten problem.Też mam to samo.Sama jestem ciekawa czy ktoś wie dlaczego tak jest.Moje objawy to jeszcze wstręt do męża i zmuszanie się do stosunków.Nie wiem co to może być

Gość poważnie pytam
no nie ja na szczęście nie mam wstrętu do mojego i kocham sie z nim kochać ale tym bardziej martwi mnie to pieczenie/szczypanie :-(

Gość poważnie pytam
"smak i kosystencja spermy jest zależna o tego jakie facet spożywa posiłki" chętnie poczytałabym o tym w jakimś źródle naukowym o smaku słyszałam,że zależy od posiłków (ale nie próbowałam), ale że konsystencja to nie wiem i chętnie coś więcej przeczytam no, szczypie mnie, a nigdzie w literaturze nie spotkałam się z tym :-O

Gość poważnie pytam
nie chcę mieć alergii :-( chcę mieć dziecko!

sperma w momencie gdy znajdzie sie w srodku moze wywolywac uczucie pieczenia, szczypania jednakze jest to chwilowe, parominutowe..... Moja Gin powiedziala ze babeczki ktore sa po prostu troche wrazliwsze moga tak miec i jest to jak najbardziej naturalne..... Jest to kwestia wrazliwosci pochwy, owszem wazne jest tez to jak sie facet odzywia i jak " sie prowadzi "....