Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Okkkkkk

Do podszywaczy

Polecane posty

Gość Okkkkkk

jestescie żałosni. wasze podszywy juz nikogo nie smieszą bo nawet nie umiecie nic sensownego wymyslic. tragednia:O ale jakies zal "jem kupe" albo cos o sexie. no zal naprawde

Gość Okkkkkk
Gdy z Cukrowni Ropczyce wychodzą ostatni pracownicy to znak, na który czekam cały dzień. Wtedy wychodzę z ukrycia w piwnicy i raźnie maszeruję z "Międzynarodówką" na ustach do pobliskiej Biedronki. Tam daję upust swoim zakupowym instynktom i zakupuję Tęczową Colę za 0.89 zł.

Gość Okkkkkk
zrozumcie wreszcie ze piszac te zalosne jem kupe obrazacie ludzi ktorzy naprawde ja jedzo np mnie :( jest mi przykro , ze muze udawac obrzydzenie podszywem gdy w lazience czeka na mnie cieplutki swiezy kloc z ziarenkami maku :(

Gość Okkkkkk
wysiliłes się, ale to i tak bylo bez sensu

Gość Okkkkkk
Bywa tak,że też jem kupę!

Gość Okkkkkk
haha o fu. to juz lepsze;)

Gość Okkkkkk
Codziennie zakładam barchanowe szorstkie majtki na moje atrakcyjne łono i jadę na hulajnodze do Zgierza, gdzie wylewam sobie na głowę wrzący olej na zapleczu smażalni ryb pana Mikosza Zdzisława i doznaję w ten sposób ogromnego orgazmu tym bardziej, że moje sutki drażni wtedy dziobem wytresowana papuga, którą kupiłam na targowisku w Garwolinie za wyszorowanie językiem emaliowanej umywalki z XIX w.

Gość Okkkkkk
eee to o papudze glupie

Gość Okkkkkk
muszę się pochwalić,że przed chwilą darłem wałacha.

Gość Okkkkkk
darłem? jestem dziewczyną

Gość Okkkkkk
lubie zjeżdżać gołą doopą na poręczy dzięki czemu mam wyciągnięte wargi sromowe mniejsze i mogę nimi klaskać jak foka w cyrku :classic_cool: i jak ?

Gość Okkkkkk
oj podszywy podszywy cienkie jestescie jak moja niby blona dziewicza pzrerywana srednio 2 razy dziennie przez miejsocwych panow bearsow :classic_cool:

Gość Okkkkkk
Wczoraj mój chłopak nie mógł mnie ruchnąć,dlatego jestem taka nerwowa

Gość żenaaaaada
gardzę wami podszywacze :O

Gość Okkkkkk
Czaję się przy tesco

Gość Okkkkkk
od dzieciństwa bylam maltretowana rogalem z maki zytniej... gdzie mogę to zgłosić i kto może mi pomóc? wspomnienie pierwszego razu nie pozwala mi normalnie zyć. W mojej głowie wciąż odtwarzają się obrazy. Nie mogę spokojnie wchodzić do piekarni, wszędzie jest pieczywo. Obserwuję szczęśliwych ludzi jedzących pieczywo, a ja nie mogę na nich patrzeć, wciąć ten dźwięk łamanego na moim karku rogala odtwarza się w mojej głowie... Nie daję rady. pomocy...

Gość Okkkkkk
Czytając podszywy przechodzę wszystkie stadia medytacji , każdy z nich poddaję szeroko pojętej dekompozycji by delektować się każdą sylabą , oddaje się spazmatycznej deklaracji intonując ją w rytm melodii Chorału Gregoriańskiego lub Pierwszej płyty Natalii K. (zależnie od aury za oknem i faz księżyca ) by ostatecznie osiągnąć stan Nirwany.

Gość Okkkkkk
jestescie naprawde zalosni wy wstretni pdszywacze, jednakze czytajac wasze podszywy lubie nanizwac sie ogorkiem lub marchewka, ale i tak was nie lubie uwazam to za zenujace poniewaz moze to zaszkodzic mojemu zdrowiu bo ja sie bede nanizwalal za kazdym podszywem a nie moge sie oprzec to moje wargi beda bardzo napuchniete

Gość Okkkkkk
w kązda ostatnio srode miesiaca zakładam na głowę lekko przechodzoną oponę zimową od seicento i solidnie się obsypawszy sezamem odwiedzam okoliczne piekarnie proponując swoje usługi jako chodzący precel :D