Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciotella

jutro lece po raz piewszy samolotem i boje sie

Polecane posty

Gość
eee, fajnie bedzie;) ja moglabym tylko startowac i ladowac, startowac i ladowac, i tak w kolko:D zajebiste uczucie;) czego sie boisz??;)

Gość a samochodu i autobusu
sie nie boisz? O wiele wiecej wypadkow.

Gość a samochodu i autobusu
wez aviomarin, a turbulencje na ogol nie sa straszne

Gość heh turbulencje
prawie nic nie czuc przy turbulenencjach lecialam pare razy i zawsze spokojny lot

Gość
jesli to nie francuski airbus to nie ma sie czego obawiac:P

ja sie boje za kazdym razem, a jak juz wyladuje, to jestem z siebie bardzo dumna :) w sumie fajne uczucie. a turbulencji sie nie boj - trzesie jak w autobusie, ale nic zlego sie nie dzieje. Wez sobie cos do ssania, jakies cukierki, bo niektorym zasycha mocno w ustach, kup sobie buteleczke wody po odprawie paszportowej, bo w samolocie drogo (chyba, ze beda dawac za darmo - co to za linie, dokad lecisz?). No i cos do czytania, dla zabicia czasu, ale zacznij czytac dopiero jak juz samolot bedzie wysoko, bo jak sie ustawia w powietrzu do kursu to moze sie w glowie nieprzyjemnie zrobic. powodzenia :)

Gość ONNNNNNNNNNNNNN
NIE LEĆ, MIAŁEM W NOCY SEN... SAMOLOT SPADNIE...........

Seria wypadków minęła, więc się nie bój;-)))A turbulencje jakoś przeżyjesz - piszę Ci osoba, która czasami lata, a wolałaby nie

Gość gruba.beczka
parę dni temu leciałam i pierwszy raz w życiu przezyłam turbulencje - nic strasznego; ot tak jakby samochod jechał po bruku, nic więcej Tych samolotów nie pilotują lekarze ani strazacy, tylko ludzie, którzy maja to wszystko obcykane po tysiące razy na symulatorach. Nie bój sie nic

Gość myszzszszsza
według badań jutro wypada ten dzień w roku, w którym jest statystycznie najwiecej wypadków :(

Gość myszzszszsza
nie chce Cie straszyc ale raz mialam takie turbulencje ze nie wiedzialam czy spadamy ........ i te zmiany cisnienia, mozesz doznac po nich uszczerbku na zdrowiu....

Gość myszzszszsza
mówię ci nie lec!!!!!!!!!!!!!

dzieki za wsparcie, jade do irlandii liniami wizzair. mam nadzieje ze bedzie ladna pogoda bo jak nie to bede jeszcze bardziej sie stresowac:(

Gość myszzszszsza
wizzairem, to nie wiesz ze tymi liniami juz sie nie lata ??? powodzenia, tylko sie nie wystrasz jak zobaczysz samolot :( bedzie sie trzasl przy kazdym podmuchu wiatru...a swoja droga ostatnio widzialam jak w czasie loto skrzydlo sie polamalo i otworzylo ( widzialm na zdjeciach) nie musze chyba dodawac ze bylo to wizzair :(

przestan, sprawdzalam informacje na temat tych lini i sa one jednymi z bezpieczniejszych w europie

Gość gruba.beczka
takie loty jak do irlandii to w ogól z palcem w dupie, tam się nie maj nawet gdzie zrobic jakieś większe turbulencje, bo tej drogi nad woda to bedzie tyle co kot napłakał

Gość myszzszszsza
co ma woda do turbulencji??? ja sie pytam??? a na liniach lotniczych kto ma sie znac jak nie ja ( pisze o nich prace magist) jakie linie chwalilyby sie najwiekszym odsetkiem wypadkow lotniczych ciotella?????

Gość myszzszszsza
poza tym uczestnicy wypadkow lotniczych wizzaira raczej nie napiszą już komentarza w necie prawda??

A ja tam lubię podróżować samolotem i to chyba nawet bardziej niż samochodem :P.

Gość mmmmmmmm
myszszszszszzsaaa piep*rzysz Leciałam róznymi liniami , wizzair też i raczej nie ustawiłabym ich na szarym koncu. Nie są złe .

Gość myszzszszsza
no wiadomo do linii afrykanskich ich nie porownuje... ja mowie ogolnie o dokonaniach wizzairu jako linii lotniczych i ich przodowaniu w pewnej kwestii :( pamietaj jak na pokladzie bedzie duzo malych dzieci to zły znak ;)

Gość popluszka
cukierki sa po to bo zatyka uszy, a nie ze sucho w ustach, co do turbulencji to mam juz za soba dziesiatki lotow i jeszcze nigdy nie doswiadczylam zadnych,a co do samego latania to fajnie bylo do 3 razu teraz mi juz jest nudno po 20 minutach.

Gość pops
nie lec