Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość satangel

kolczyk u dentysty. co zrobic?

Polecane posty

Gość satangel

witam. mam problem, w sumie to nawet 3 heh, bo mam 3 kolczyki w wardze, ale musze isc do dentysty wyrwac zeba, potrzebne mi beda 3 wizyty bo 3 do wyrwania. moj problem polega na tym- musze zdjac kolczyki? czy nie? nie sądze by w czyms one mogly przeszkadzac, wkoncu bedzie wyrywal mi zeba a nie leczyl wargi. nie chce z nich rezygnowac, wiem ze 2 dziurki by mi bankowo zarosly jakbym wyjela, a szkoda mi by bylo;/;/ wgl nie orientuje sie co mogloby mi sie stac gdybym nie wyjela, a dentyscie by nie przeszkadzaly bo sobie tak zrobilam ze nie bedzie mial problemu ze zlapaniem zeba czy cos... bardzo prosze o pomoc.

Gość Sopot
też mam takie kolczyki i w języku też mam nie ma problemu u dentysty chyba,ze trafisz na jakaś stara babe ;/ ja nie wyciagałam a miałam trzy plaby zakładane

Gość Ehem.
Ja mam kolczyk w wardze i jak go wyjęłam na caly dzień to spokojnie nic sie nie zrosło, wiec Tobie nie powinno też. Przecież zaraz po wizycie u dentysty możesz go włożyć znowu - to nie problem, chyba?

zeby dziurka zarosla to troche musi potrwac... w pare godzin na pewno nic ci sie nie zarosnie....

Gość ta. która wie.
Bo faktycznie truskawka17 i Ehem. sie na tym znają .. : // Boszz.. jak ja na to patrze co tu jest powypisywane to - aż mnie trafiaa.. Słuchaj.. nie wyciągaj ! najwyżej pójdziesz do innego dentysty ,ale nie sądze by to w czymś przeszkadzało .: ) a widze, że ty pisza osoby , które nie mają pojęcia o piercingu. : ) A wiec mi dziurka w wardze zarosła po ok. 25 min. może po krótszym czasie nawet.. i byłam na ponownym kłuciu... dlatego nie radzę wyciągać.. pozdrowionka ! : )