Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byc nie miec

Dlaczego faceci sa prostakami ?

Polecane posty

Gość byc nie miec

Zero kultury , szacunku do innych , Zawyżone mniemanie o sobie ! Slinia sie na kazdy chodzacy kawalek 'miesa' . Kobiety okreslaja jako 'dupy' 'swinki' 'swieze miesko' niezaleznie czy sa z kims czy nie ich dziwne nawyki nie ulegaja zmianie czy tez zmniejszeniu . Chrapia , smierdza , nie dbaja o siebie . Chleja , pala , nie piora swoich brudnych gaci . Moglabym tak wymieniac do konca . A Wy dziewczyny jakie macie zdanie na ten temat ? Moze jakas cos dorzuci to ich wad , prostych zachowan ...

Gość Facet0997
Ja mam kulture nie jestem prostakiem i dosc intrygujaca osobowsc to cos zmienia? nie, napewno nie 🖐️

Gość katarzynaEm
Bo facet to swinia . kazdy o tym wie . :D

Gość odezwał sie
z Zawyżonym mniemaniem o sobie

Zero kultury , szacunku do innych , Zawyżone mniemanie o sobie ! Slinia sie na kazdy chodzacy kawalek 'miesa' . Kobiety okreslaja jako 'dupy' 'swinki' 'swieze miesko' niezaleznie czy sa z kims czy nie ich dziwne nawyki nie ulegaja zmianie czy tez zmniejszeniu . Chrapia , smierdza , nie dbaja o siebie . Chleja , pala , nie piora swoich brudnych gaci . Moglabym tak wymieniac do konca " a i tak nas KOCHACIE :D 🖐️ :D

Gość Facet0997
Nic na to nie poradze, jestem bardzo asertywna osoba 🖐️

Gość malibu chceeee
Tez to zauwazylam , sa jacy sa . z nimi zle ale bez nich jeszcze gorzej

Hahaha, autorko, ubawiłaś mnie:) A co powiesz o swoich koleżankach, które zazwyczaj w autobusach dzielą się wrażeniami z całego dnia przy pomocy przerywników typu \"kurwa\", \"chuj\", \"ja pierdole\" itp? To objaw kultury, elokwencji czy moze nadzwyczajnej głębi intelektualnej? :P

A co powiesz o swoich koleżankach, które zazwyczaj w autobusach dzielą się wrażeniami z całego dnia przy pomocy przerywników typu \"k**wa\", \"ch*j\", \"ja pie**ole\" itp?\" pytanie przerosło autorkę tego topiku :) i mrucząc pod nosem \"chuj ci w dupę\" poszła do swojego chłopaka na wieczorne oklepywanie \"mięska\"

Gość byc nie miec
Faceci przeklnaja o wiele czesciej :P

pewnie ....:) palą więcej papierosów niz kobiety ... :P

I to ma być argument? Zazwyczaj także więcej pijemy, bekamy i pierdzimy a także sikamy na stojąco. Z Twojego postu wynikało, że nie podoba Ci sie taki styl bycia, więc ponownie pytam co powiesz o swoich koleżankach, które "tylko" bluzgają w autobusach jak najgorsze menelstwo?

Gość potulny miś
Bo kobietom sie to podoba!!! Jak jesteś delikantny, kulturalny, ne używasz wulgarymów, to zaraz mówią, że mięczak. To z doswiadczenia życiowego - byłem ekstrakulturalny itd., aż przypadkiem podsłuchałem jak była już dziewczyna mówiła o mnie do koleżanki mniej więcej tak: Jestem z takim mięczakiem, chyba z nim zerwę, bo on zakląc nawet nie potrafi. I o d tego czasu estem programowolekko chamski. Z dziewczyną mieszkam już 3 lata, od czasu do czasu nawet jej lekko przyleję, nauczyłem się używać przecinków, myję się czasem, a czasem się nie myję, brudne gacie zostawiam na środku łazienki i jeszcze opier...lę, że nie wypran. I jest bardzo fajnie. Bo podświadomie kobiety potrzebują ostrego faceta.

z cech, które wypisałaś owszem, są takie, które rzeczywiście swiadczą o tym, ze facet może być prostakiem, ale są i takie, które z prostactwem nie muszą mieć nic wspólnego, a najzwyczajniej w świecie wynikają ze zwykłej męskiej natury, która po prostu jest inna niż kobieca :) komentować tu nie ma co, bo wiele zalezy od sytuacji - są rzeczy, które niejeden, jeśli nie prawie każdy, facet robi, bedąc z kumplami (o czym my nawet pewnie często nie wiemy ;) ) , ale nie zrobi przy swojej kobiecie lub w mieszanym towarzystwie - normalna rzecz