Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strasznie smutna Cytruska alal

Depresja

Polecane posty

Pomocy !!! Wariuję !!! Siedzi tu jakiś psycholog ??

Gość zabijesie
nie ale ja tez zaraz wysiąde psychicznie a co ci jest

Gość Mankut
Psychologiem nie jestem ale znam sie duzo na zyciu

Strasznie mi smutno, nic mi się nie chce, marazm, stagnacja

Gość Weź się w garść

Gość Mankut
Ala sama z siebie depresja napewno ci nie wyszla, musial byc jakis powod ktory cie smuci albo przytlacza

Nie ma nic głupszego jak powiedziec osobie w depresji - weź sie w garść!!! Ale u Ciebie to chyba nie depresja, że chyba czujesz sie fatalnie od dluższego czasu.

Nie z powodu chłopca, czy rodziny. Chodzi o niespełniane marzenia. Sądzicie, że ja przesadzam, jeśli moja depresja jest spowodowana pracą, która mi nie daje szczęścia i której nie udaje mi się zmienić, w której nic nie robię, dosłownie nic? Ja już nie wytrzymuję..

Gość Mankut
A co to za praca ze ci nie odpowiada? chcialabys robic cos bardziej ambitnego?

mnie jest smutno już odkąd pracuję, od ponad roku tak sie czuję, nie chce mi się wstawać rano z łóżka. Tłumaczę sobie właśnie, weź się w garść, ile ludzi ma tak cięzko, ile ludzi w ogóle nie ma pracy, ale nie potrafię. Nie wszystko mogę tu opisać. Chodzi o to, ze z powodu zbyt wysokich kwalifikacji nie mogę w niektórych firmach znaleść pracy, lub proponują zbyt niskie zarobki, a ja muszę wynajmować mieszkanie i mam poważne problemy ze zdrowiem (leki są drogie) i dlatego tkwię w tej firmie. Czy ktoś ma moze podobnie ? Jak sobie radzić w sytuacji, gdy nie ma się kompletnie nic do robienia lub robi się czasami jakieś naprawdę pierdółki ?

Chciałabym bardzo robić coś bardziej ambitnego, bo skończyłam ciezkie studia, a jestem od przełączania telefonów i latania na pocztę i gapienia się w zegar i odliczania, ile jeszcze muszę tu siedzieć. Straszna nuda, dostaję z nudów do głowy, odliczam czas jak w więzieniu, zaczynam czytać głupoty w internecie, siedzę i myślę, z powodu hałasu w biurze nie mogę się skupić na nauce np języków obcych, bo cały czas gra radio, dzwonią telefony, ktoś się wykłóca o coś.

Gość Mankut
Wiesz facetowi latwiej jest znalezc dobrze platna prace, bo po tym co piszesz wnioskuje ze nie jestes w zwiazku, jakbys miala faceta to lepiej by ci sie wiodlo a i ty moglabys sie rozgladac za odpowiednia praca ktora by ci sie podobala, samotnej kobiecie jest ciezko wiec moze sie zastanow nad tym?

mam chłopca

problem tkwi w mojej pracy niestety, nie sądziłabym nigdy, że nuda jest tak demotywująca dosłownie do wszystkiego