Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heeeeh

Ja już nie wiem

Polecane posty

Gość Heeeeh

Chłopak, który lada chwila będzie miał 24 lata, kończy studia informatyczne a On jak mówi "Wraca do korzeni". Czyli znów jak za małolata zakłada szerokie skejtowskie spodnie, przy Jego niskim wzroście ma teraz takie krótkie XL!, Koszulki XXL oraz bluzy z kapturem. Nie ma dnia bez którego by nie włączał na fulla polskiego Hip-Hopu. Mało tego ostatnio mówi "Chcę być jak Peja!" ale szczególnie mieć taką masę jak On czyli zaczął pakować na siłowni. Towarzystwo zmienił na młodsze bo zadaje się z chłopakami w wieku....17-18 lat a ostatnio nawet przy Nich są dziewczyny, które mają 15-16 lat :| Nie wiem co się z Nim dzieje, powiedział, że "Cieszy się chwilą i ma wszystko w dupie" nawet już do klubu nie chodzi czy do Pubu bo wg. kultury skejtowskiej czy jak jej tam chodzą tam plastikowi ludzie oraz dziwki o.O Co robić? :(

Gość to zwykły troll i wieśniak
a jak się aż tak cofa i zadaje z nastolatkami to :o porażka facet ma mase kompleksów, wie że nie może sie porozumiec z rówieśnikami,i wygląd tu tez odegrał dużą rolę, daj sobie spokój potem swoje kompleksy będzie chciał sobie odbijac na Tobie zwłaszcza jak ty zaczniesz się zmeiniac,studiwoać czy skończysz studia i zaczniesz prace albo jak bedziesz miała normalnych znajomych

Gość Luzak 858585
Jak nosi szerokie spodnie to jest spoko :)

Gość zakompleksiony kurdupel

Gość Heeeeh
Nie wiem czy aż tak kurdupel bo ma 170 cm. Ale przeraża mnie, ze chciał ostatnio bić się z Policją aby pomóc kupcom KDT bo ostatnio sobie ubzdurał, że będzie szedł za hasłem "HWDP" :| wszędzie widzi "pedziów" bo dla Niego każdy co nosi obcisłe ubiory to "porażki życiowe" i pedzie i trzeba ich bić. Nie wiem co się z Nim stało, szedł na dobrą drogę bo zajął się studiami stąd ładnie inżyniera obronił na piątkę. I nagle zaczął się spotykać z tymi młodymi, olał rówieśników bo uważa, że to "cioty" Teraz zamierza całą pensje wydać na bluzy z kapturem, szerokie spodnie.... dresy (!!!) zaczął golić się na zero, fakt łysiał i mówi, że nie chce aby widziano Jego łysiny, teraz znów zafascynował się meczami piłki noznej a tym bardziej atmosferą kibicowską. Nie wiem kurna co z tym gościem się dzieje! Fakt miał trudne dzieciństwo ale... ehhhh

Gość Heeeeh
Aaaaaaa On jest zafascynowany pewnym zespołem. Teraz się mi przypomniała nazwa - Hemp Gru. Chcę od Nich kupować ciuchy w Hemp Szop http://www.hempszop.pl/index.php?collection=2 to jest ich strona. Ale jak się okazało Hemp Gru propaguje palenie trawki, HWDP i ogólnie uliczny styl życia :|

Gość 244_sedesee_Oryginal_244
Up Up Up Up Up :)

Gość ZIomek ziom
Każdy ma swój styl jak nie odpowiada komuś to spadówa i tyle

Gość muuzyczka
wg mnie on za bardzo słucha Peji.. oprostu ubzdurał sobie ze chce byc taki doslownie..bo peja mowi jakie zycie jest naprawde ....on sie tym zespołem kieruje i chce byc taki..(tez peji czesto słucham ...postaraj pogadacz nim szczerze napsierawde ...bo rozmowa yeraz jest najwazniejsza

Gość muuzyczka
a sory za błedy...moze go przekonasz ze moze tego słuchac ale nie kierowac sie tak całe zycie.... a moze on ma taki styl.np nie ktorzy maja kolczyki na ciele a on sie tak ubiera i słucha peji..

Gość słucham peji
ale jak ktos słucha pej to nie koniecznie musi zadawac sie z ludzmi co maja p 17 lat..znajomy moj ma 23 lata..on słucha peji..cwiczy na siłowni..ale nie ubiera ubiur ma normalny.. on tez postepuje w slowach pisenek..nie ktrzozy poprostu maja taki charakter i nie zmienia sie

A tak serio wydaje mi się,że koles nie wie co ze sobą zrobic, ma poczucie,ze cos traci i dlatego usilnie chce łapac młodośc,bo pewnie wydaje mu sie,że inaczej sie nie da a póxniej będzie zbyt późno na cokolwiek,zeby cos zmienic.Przykre ale koles jest niedojrzały

Gość Heeeeh
Znaczy akurat z takimi hip-hopowymi ciuchami nawet fajnie wygląda i mu do twarzy, Ci Jego znajomi na Niego mówią "Peja" bo faktycznie z twarzy podobny jest. Ale przez co chyba teraz bardziej dziewczyny wokół Niego się kręcą, nie wiem czemu taki styl jest pożądany wśród młodych dziewczyn. Znaczy Ci młodzi nie są jakimiś chuliganami, to są poczciwi ludzie ale 24 latek aby zadawał z osobami, którzy są młodsi 5-6 lat? A co do Peji On chyba jest Jego fanatykiem, zawsze musi wejść na Jego kanał youtube aby obejrzeć relacje tego rapera z wypraw na koncerty, już się zapalił, że pod Warszawą będzie Jego koncert 22 sierpnia

Gość Heeeeh
Ostatnio mi coś mówił o jakimś DDA, że ma ale ma to gdzieś. Jak się później okazało to jest jakis syndrom Dużych Dzieci Alkoholików, znacie to? :(

Gość słucham peji
bo młodzi ludzie mysla ze jest fajny bo sie wyroznia ze ma styl..posłuchaj peji doslownie czym mowi i sama sie przekonasz czego on tak postepuje..ale porozmawiaj z nim ze moze on powinien miec dorosłe zycie a nie byc takim małolatem...słuchav peji mozna nawet jak sie ma powazne zycie

Gość Fan Rycha
Peja nawija jakie jest kurewskie życie, należy isc pod prąd i pieprzyć modę. Może chodzenie w ciuchach jak skejt to jest bunt przeciw modzie?

Gość słucham peji
nie koniecznie isc pod prad ale zyc własnym swiatem i nie patrzyc na innych ludzi...

Gość Hemp Gru Dill Gang
Peja wraz z SLU oraz Hemp Gru tworzą najlepszy rap! :) I po co chodzić do klubów po to aby patrzeć na te dupencje, które nakładają tysiące ton tapety? Pieprzę techno imprezki właśnie przed chwilą widziałem zdjęcia z Sunrise Festival w Kołobrzegu czyli dwudniowa impreza z muzyka trance. I widziaęłm kolesia w koszulce.... Hemp Gru. To jest jak profanacja :|

Gość Heeeeh
No tak ale On dosłownie chyba bierze słowa tych raperów bo teraz dla Niego każdy to "pedał" a każda dziewczyna to tapeciara, która myśli macicą w klubach a On nie cierpi właśnie takich ludzi bo dla Niego się liczy jak to powiedział "szacunek ludzi ulicy" nie wiem czemu tak Go kręci to

Gość Heeeeh
A małolaci Go uwielbiają bo jest dusza towarzystwa, ma takie poczucie humory, ze każdego umie powalić ze śmiechu, szczególnie na imprezach każdy chce Go widzieć u siebie bo potrafi rozkręcić tzw. "melanże" jest bezpośredni jak zobaczy ulizanego faceta w krawacie potrafi powiedzieć "Pedał" :/:/:/

Gość słucham peji
bo według peji.. najwazniejszy jest szacuenk ludzi ulicy...przez kilka miesiecy tez dosłownie zyłam tak jak peja ale i to mi mineło ale takiej nadal słucham muzyki..to jemu tez moze nie długo minie

Gość Heeeh
No nie wiem, jak na razie żyje dniem 17 września bo jak mówi wtedy wychodzi jakaś nowa płyta Peji coś na serio w tym stylu

Gość Heeeh
W sumie ma trzech najlepszych kumpli jeden z Nich też jest fanem Peji a tamten ma 20 lat ale On nie nosi jakiś szerokich spodni tylko zwykłe jeansy a czasem przy tym bluzę z kapturem ale bluza to jeszcze ok bo dużo facetów nosi

Tu nie chodzi o teksty kawałków, o czym Peja mówi itp.Koles ma problemy ze sobą, szuka na siebie jakiegos sposobu wiec wziął hip-hop,ciuchy, styl wypowiedzi, ideologia, koles jest dzieciakiem i to strasznym, który jak widac nei poreafi samodzielnie mysles,tylko szuka gotoego stylu bycia.Przykre ale tak jest.Znajomy mial cos w podobie,kończyl studia,mial w miare poukladane juz jakos zycie, wiecie stała dziewczyna od prawie 4lat,rodzina od niego oczekiwala jakis dojrzalych decyzji,pracy,pewnie terminu zaręczyn slubu itp.A on mial poczucie straty czasu,ze mu sie zycie kończy.Zoastawil laske,bo okreslit to znudzeniem i rzucil sie w wir imprez,bo potem bedzie juz za stary na takie cos,a on nie jest gotowy na stablizacje.Odwalilo mu całkowice,tylko imoprezy,wyjazdy i nic poza tym.Przykre,ale widze tutaj podobieństwa.

Gość słucham peji
rozmowa moze pomudz..czasem jest tak ze człowiek mysli ze jest jego styl...moj znajmy zyje ciagle według peji.ale odruznia zycie peji i zycie normalne...

Gość Też DDA
No tak syndrom DDA teraz wszystko już tłumaczy. Ciężkie dzieciństwo powoduje, że ludzie nie mogą się odnaleźć i wzoruje się na kimś i chcą być jak jakiś idol. Mimo, że już dojrzali fizycznie nadal psychicznie są dzieciakami, dużo osób tak ma po tym jak wychowywali się w Rodzinie gdzie był alkohol

Gość Też DDA
Też tak mam ale walczę z tym, niegdyś bardzo zafascynowałem się grą Wiedźmin i chciałem być jak.... Geralt z Rivi :| Myślałem, że jestem fajny i wszyscy mnie lubią ale za plecami było "Jaki On jest debilem" kumplowali się dla śmiechu

Gość To jest tragedia
ZNnm takiego chłopaka, syn mojej Cioci. Teraz ma 22 lata. On za to się wzorował na Eminemie. Wyzywał swoją Mamę i olewał bo przecież tak Eminem robił, zabierał Jej pieniądze bo musiał kupować markowe ciuchy od Moro Sport, chlał i jarał bo tak Eminem robił oraz szydził ze wszystkich ludzi bo przecież tak Eminem robił w swoich tekstach. Myślałem, że chłopak się ustabilizował bo jak z im ostatnio gadałem to miał prace myślał perspektywicznie. Ale nic bardziej mylnego. Ostatnio Ciocia dzwoniła, która już jest bardzo schorowana płacze do słuchawki, że Jej syn znów robi to co kiedyś. On Ją wykończy ;(

Gość Do to jest tragedia
To nie jest tragedia to jest katastrofa, odczłowieczenie człowieka :/