Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna mamuska

DZIECKO U DENTYSTY

Polecane posty

Gość fajna mamuska

Hej jestem mama prawie 19-miesiecznej coreczki.Ma juz prawie wszystkie zabki pomimo tego ze od 1 zabka zawsze staralam sie dbac o ich higienie (cieszko jej zabki wyczyscic bo gryzie szczoteczke)to niestety zaczely sie jej psuc:(poszlam do dentysty pani stwierdzila ze trzeba impregnowac aby ta pruchnica nie przedostala sie dalej..to zupelnie nic nie boli a pomimo tego moje dziecko przezylo ogromny stres plakalo a wrecz darlo sie w nieboglosy myslalam ze zaczne plakac razem z nia dentystka niestety nie miala z byt dobrego podejscia do dzieci na odchodne powiedziaal jeszcze"jak tak dziecko krzyczy to az wszystko sie w czlowieku trzesie"pani recepcjonistka zaproponowala mi inna dentysktke ponoc bardzo fajna ale jak mam 19 miesiecznemu dziecku wytlumaczyc ze idziemy do pani doktor ktora pomaluje tylko zabki zeby byly zdrowe?nie chce doprowadzic do tego aby malej zeby zjadla pruchnica:(ale tak mi jej szkoda jak tak krzyczy!:(

ja mam podobny cyrk z fryzjerem :/ u dentysty jeszcze nie bylam ale pewnei bedzie podobnie